Jump to content
IGNORED

Norrøna service


Robinson
 Share

Recommended Posts

Jeg tenkte jeg skulle skryte litt av Norrøna. Jeg har en Finnskogen jakke og en Dovre jakke med samme problemet . Glidelåsene. Finnskogen jakka er 5-6 år gammel, mens Dovre jakka er i alle fall 20 år. Jeg så på service siden deres at de ikke kunne påta seg å reparere klær eldre enn 11 år, så jeg sendte en e-post og forklarte dette med Dovre jakka. Og damen svarte at jeg bare kunne sende dem denne også. Selv om de ikke lagde den jakka lenger, og ikke lenger hadde originale glidelåser til den, var hun overbevist om at de skulle kunne finne en glidelås som passet og sy den på Dovrejakka. Service siden deres som forklarer gangen i prosessen, sier blant annet, at når jakken er mottatt til deres verksted, vil en faktura på kr.650,00 ( hvis det ikke er garanti arbeid) bli sendt og forventet betalt før arbeid påbegynnes. Her om dagen kom Finnskogen jakka i posten, med fikset glidelås. Jeg vet ikke om det er ny, eller om de har reparert den gamle. Uansett er glidelåsen nå i orden, og jeg har enda ikke sett noen faktura. Og jeg har ikke en gang betalt porto, for jeg fikk den lokale Norrøna butikken til å sende den for meg. Dovre jakka har jeg ikke fått enda, men den ble sendt noe senere. Jeg venter spent på den.

Og nei, de har ikke lovet meg en gratis Recon dress for å skrive dette...

Link to comment
Share on other sites

Har ikke benyttet meg av Norrøna service på lenge, men har kun gode erfaringer.

Bla. når jeg sendte inn Lofoten GTX jakka for glidelåsbytte, skrev jeg en liten merknad om hvor dårlig løsning de hadde valgt for å feste hetta. Når jakka kom tilbake hadde de laget nytt opplegg for å feste hetta bedre. Kostet ikke en krone og har fungert knirkefritt i sikkert 10 år nå.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeg har brukt Norrøna sin service flittig i flere år. Mest for å skifte glidlåser på en 11 år gammel Svalbard soft gore tex jakke og en 10 år gammel Svalbard soft shell bukse.

Vet egentlig ikke om det behovet taler til deres fordel, men de fikser nå alt og noen ganger uten å be om penger for det også. Det holder i alle fall liv i plaggene som brukes både på tur året rundt og til hverdags når det passer seg. Er det første jeg griper etter når jeg skal ut.

Nå er jeg litt ute av sortimentet deres fordi de sjeldent til aldrig har salg, og det blir for dyrt å kjøpe alt man trenger og vil ha (2 ulike ting det) til full pris. Men hvis Norrøna kommer med en Bib i samme materiale og form som soft shell buksa, og en ny variant av Svalbard jakka så er det ting jeg gladlig betaler for. Har virkelig gjort jobben sin.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Chirsbom said:

Nå er jeg litt ute av sortimentet deres fordi de sjeldent til aldrig har salg,

Du kan ofte finne veldig gode tilbud på outlet-nettsidene til Norrøna. Gjerne med 40-60% rabatt. Du må abonnere på nyhetsbrevet for å få tilgang, men da får du også beskjed når de fyller nytt på outlet-siden.

Link to comment
Share on other sites

Bjørn J skrev (17 timer siden):

Du kan ofte finne veldig gode tilbud på outlet-nettsidene til Norrøna. Gjerne med 40-60% rabatt. Du må abonnere på nyhetsbrevet for å få tilgang, men da får du også beskjed når de fyller nytt på outlet-siden.

Det er ikke nødvendig med nyhetsbrev-abonnement, men kun å ha en registrert brukerkonto på siden. Dog, det hjelper å være abonnent på nyhetsbrevet, da man gjerne får beskjed ganske tidlig når de har fylt opp outleten :) Er selv flittig bruker av den.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy