Jump to content
IGNORED

Robens Lodge Pro - Telt


tshansen
 Share

Recommended Posts

Heisann godtfolk.

Jeg lurer på om det er noen her inne som har erfaring med disse teltene? Jeg er jo i utgangspunktet på jakt etter et selvstående telt, men ikke tatt meg råd til et dyrere telt da jeg har så mye annet utstyr. Men jeg ser at fjellsport kjører veldig gode tilbud på disse teltene nå, å det frister veldig å prøve? 

 

Screenshot 2022-01-13 at 21.21.32.png

Screenshot 2022-01-13 at 21.21.45.png

Link to comment
Share on other sites

Nikke skrev (37 minutter siden):

Hei. Har et Robens telt selv, kjøpt i hu og hast for 3 år siden grunnet god rabatt. Dessverre synes jeg ikke kvaliteten er god. Robens har fått noen "riper i lakken" for produksjonsfeil på enkelte modeller. Det dreier seg om ytterduk som nærmest er umulig å få vekk fra innerduken under vindfulle forhold. For det andre feilkonstruksjon slik at duken blir for stram på kritiske punker og dermed utløser søm problematikk på de punktene. Det skjedde på mitt. Altså teltet fungerer, men stoler ikke på det lengre, og vil derfor heller ikke ta det med på vinterfjellet. Så jeg kommer til å gi bort mitt til en plass der noen som trenger telt kan låne det gratis.

Takk, slike svar jeg er på jakt etter, for dette kommer ikke tydelig fram andre steder. 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har egentlig vært på jakt etter Reinsfjell Pro 3 i lang tid. Men aldri tatt meg råd til å oppgradere pga at mye annet på utstyrsfronten hadde behov for oppgradering. Jeg har bare ett telt fra før, som jeg er ekstremt fornøyd med bortsett fra kondensen, selv om jeg har eliminert mye av den med footprint. 

Noe som er dårligere enn hva jeg kan forvente av et helsport telt tror jeg hadde blitt vanskelig å akseptere. Så da blir nok prisen for dette teltet 1400,- for mye skal man tro flere som har prøvd disse teltene. Å som det blir skrevet over her. Finnes det ikke reviews av teltet på YouTube eller andre store sider på nettet. burde egentlig det være en grei indikator. 

takk for gode innspill folkens 👏🏻

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy