Jump to content
IGNORED

Telt med frittstående innertelt


veroe
 Share

Recommended Posts

Usikker på om det blir nytt telt nå, jeg har et truenorth arctic 2 tunelltelt, men jeg er ute etter et telt hvor jeg kan bruke mesh innerdel og velge om jeg ønsker å ha på ytterduken når/om det trengs. Primært et sommertelt.

Ikke er jeg merkebevist eller noe gramjeger, men det er en fordel om det er lettere enn det jeg har nå. Teltet jeg har nå kjøpte jeg for underkant av 1500kr, det er vell ca 2,8kg med bunnduk på 10.000mm og 5.000mm på tak så et solid telt sådan som blir brukt året rundt. Det er ikke lenger i salg men for spesielt interesserte kan en se specs her 

Hidden Content

 Ikke noe fancy greier eller supervellkjent, men det funker veldig bra for meg 😄

Jeg har alltid foretrukket tunelltelt for å ha muligheten til å benytte meg av forteltet mtp hund, bagasje og matlaging i dritvær. Men jeg begrenser meg ikke til det, det er vell uansett svært få tunelltelt med muligheten jeg ser etter. Jeg har sett litt på Naturehike Mongar Ultralight 2, men ønsker gjerne tips om andre telt med samme funksjon hvor en kan bare bruke innerdel om en ønsker det. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Franke skrev (1 time siden):

Ser du ikke har fått noe særlig svar her. Er skeptisk til teltene fra Naturehike. Skal ikke gå inn på hvorfor, blir langt….

Men jeg har et Vaude Space L 3P, som kan benyttes med innerteltet. Men her kan du ikke bare trekke over ytter, da det brukes stengene til enten bare inner eller med inner og ytter. Du kan nå ta en titt på det om du vil. 
Det er et stort telt.

Er naturligvis noe skeptisk selv, men vurderer å prøve pga vekt, pris og behovet er vell egentlig ikke allverden da jeg har telt som dekker behovet mitt 90% av tiden min som jeg er kjempefornøyd med 😅 Det var forsåvidt et "billigtelt" den gangen men som nå har steget 2-3x orginalprisen når jeg kjøpte det. 

Jeg har jo også hengekøye i ymse formater, så jeg MÅ jo ikke ha et telt til, men det er jo kjekt da 🙈

Skal sjekke ut det du foreslår, tror muligens det blir stort, men tar imot alle tips så skal ta en kikk på specs og omtale 😉

Link to comment
Share on other sites

Takk for mange gode svar og forslag 😁 Jeg skal kikke på de ulike teltene som er foreslått, men behovet mitt er egentlig ikke allverden siden jeg har et telt som egner seg til årets årstider (med mitt bruk) fra før av.

I teorien kunne jeg bare sydd meg et telt selv med stengene jeg har, myggnetting og bunn og tatt det som en utfordring siden kravene mine ikke er så store. Det er primært sommer uten noe særlig vær og vind, skulle været kommer regner jeg med tarpa er med i sekken.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy