Jump to content
IGNORED

Noen med erfaring fra å ha med sous vide på tur?


Galexon
 Share

Recommended Posts

Tenker dere over flere dager, eller typ en helg- eller endagstur?

Jeg har god erfaring med sous-vide til helgetur, men du må være forsiktig om det er over lenger tid. Selv om posen er pasteurisert når du drar, så forringes den dess høyere temperatur og lenger eksponering den får. Det er den store fordelen frysetørket mat har. Tørr mat vokser det ikke bakterier, soppsporer eller slikt på. Ihvertfall ikke i en beskyttet atmosfære.

Har hatt med alt fra en diger svinesteik til forkokte poteter til Bacalao på tur med godt hell.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy