Jump to content
IGNORED

Noen med erfaring fra å ha med sous vide på tur?


Galexon
 Share

Recommended Posts

Har gjort dette med stor suksess. 
Menyen var entrecote, poteter og bearnaise(toro pose).  Alt gjort klar på forhånd, Biffene var sous vide noen timer. Potetene kokt sous vide med litt krydder og smør. Så da var det bare å koke opp vann, og varme poteter, Biffene stekte jeg så de fikk stekeskorpe. 

Dette var på helgetur på vinteren så det var ikke noen bekymring med holdbarhet.

Tenker du ferdiglaga mat vakumpakket, eller sous vide behandlet? Det vil ha betydning for holdbarhet uten at jeg kan si hvor mye forskjell det gjør. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy