Jump to content
IGNORED

Noen med erfaring fra å ha med sous vide på tur?


Galexon
 Share

Recommended Posts

Altså, skikkelig sous vide fordrer rett temperatur i en viss tid på råvarene. Alt annet blir "Fjordland"-style der alle råvarer får feil temperatur i en "gylden middelvei".

Når det er sagt så har vi flere ganger hatt med f.eks opplegg ala ferdige fløtebakte poteter i pose som bare skal i vannbad osv til første dag på vandring, kortere turer eller pulkturer. Det pleier være en skikkelig slager sammen med karbonader, biff eller annet kjøtt. Det er først når det begynner gå flere dager med høy temp at utfordringene melder seg. I tillegg til vekten da. Foretrekker forskjellige varianter av tørket mat når det begynner å dra ut i tid og/eller distanse. Vi tørker masse grønsaker og slikt selv og setter sammen dette i kombiansjon med alt fra suppeposer til gryterettposer som avveksling til de etablerte frysetørkede turmatleverandørene

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy