Jump to content

DNT hytter Hardangervidda


Jeanetts
 Share

Recommended Posts

Hei! 
 

Er det noen som har vært på Hardangervidda den siste tiden, som vet om hyttene er åpent for salg? Og om det går ann å bare stikke innom i disse korona tidene? og hvis det er mulig, hva slags utvalg som er tilgjengelig der? 
 

Hadde vært greit å kunne kjøpt noe påfyll der, istedenfor å dra med seg alt for en ukes tur. Da sparer man litt vekt.
 

Vi tenker mer strekningen rundt Sandhaug, Litlos og område rundt der. Nøyaktig rute er ikke satt opp enda, da vi tar det litt som det kommer. 

Link to comment
Share on other sites

Kom ned fra vidda denne uka og var innom Rauhelleren og Mogen - der var det vel nærmest "business as usual". En jeg traff på stien fortalte at hyttevakta på Lågaros var litt motvillig til å slippe folk som ikke hadde forhåndsbestillt inn, men at han tross alt hadde fått shoppet litt småtteri allikevel.

Link to comment
Share on other sites

I utgangspunktet så skal en ha bestilt plass ved hyttene i forveien om en skal overnatte. I forhold til å kunne kjøpe noe inne på de betjente hyttene er det ingen problem. Det er bare å gå inn og bestille av det de har mulighet til å selge

Link to comment
Share on other sites

Sandhaug har max kapasitet på 60 personer...inkl. teltere. Går å få kjøpt seg noe, samt låne toalett frem til seks(når nye vandrere som oftest booker inn). Mogen tar kun imot folk som bestiller halvpensjon/ døgnpris. Hadlaskar har hyttevakt, som prøver å gjøre det beste ut av booking, kontra turgåere som ramler inn(de har ingen dekning for å sjekke bookingliste). Her går det uansett an å kjøpe mat fra lageret for teltere/ forbipasserende. Stavali er pop, men enkle retter og god drikke kan kjøpes, samt bruk av toalett, og telting nedenfor hytta er gratis, da de ikke har opparbeidet camp.

Link to comment
Share on other sites

Nettopp hatt to netter på Sandhaug. Der er det som sagt business as usual. Fullt begge dager. Sovesal i bruk og mange teltere. To middagsrunder og kaos til frokost. Ikke veldig korona-sikkert... 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy