Gå til innhold
  • Bli medlem

Osprey-nerding (damesekk Aura AG vs Ariel AG)


Anbefalte innlegg

Hei, er det noen som kan forklare forskjellen mellom Aura og Ariel 65 AG. Vi holder på å ikle jentungen en sekk til bursdagen og har testet komfort, rygglengde osv og funnet ut av dette. Klart best fornøyd hvordan AG-bæresystemet kjennes og føles. Vi har testet flere varianter av Ariel på dette, både i bæresystem og lengde. Men så dukket det opp en Aura-sekk som virker mye det samme og også har AG-bæresystem. 

Noen som kan utdype forskjellen? Har det utelukkende med årsmodeller å gjøre? Brukte en del tid på neridng med Osprey tidligere da jeg både sjekket ut forskjellene med og uten integrert regntrekk, modeller med og uten muligheten for lokk som hoftesekk osv, men det er jo et par år siden og dermed totalt utdatert. Noen som nylig har nerdet litt og kan ta hurtigforklaringen her? 

(Trenger ikke info om forskjellige farger osv på dem - DET finner en 15-åring som ikke skal på tur med "noen dustefarger" ut av selv ;-) )


 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Blindgjenger skrev (2 minutter siden):

Fyr avgårde et spørsmål til Osprey. Virker som de har for vane å svare kjapt (1 av 1 gang i mitt tilfelle!).

Gjorde nesten det der. Fikk først svar fra en forhandler som kjenner de ganske godt...

 

Han sier: "Det dær e to ganske like sekka. Dær begge har AG som e anti gravety bæresystem, som e godt ventilert å ska legge sæ langs ryggen. Aura har dog en nyere variant av AG dær dæm kalle paddinga for exoform, som vistnok skal være mykere, bedre ventilert å gi bedre støtte, tiltross for samme navn. Aura e litt lettere å dypere enn ariel sekken. Så e det litt forskjella som nesten ikke e værd å ta me som feks ariel har kompresjons mulighet i vannflaskeholdern, det har ikke aura. Mens aura kan skilte me et rom på undersia av lokket, det har ikke ariel. Så æ trur at uansett kordan av de 2 som velges vil man merke lite forskjell på dæm i bruk. Aura e en nyere modell, me exoform i bæresystemet som ariel ikke har, så det e vel det skarpeste argumentet for aura fremfor ariel. E man skikkelig gramjeger e den vel også rundt 100g lettere."

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.