Jump to content

Recommended Posts

Hei. 

 

Jeg har nettopp fått meg en Optimus Polaris Optifuel Brenner. Å lurer da på to ting siden jeg er litt ny med bensin brenning. 

1: kan Colemann flasker transporteres i original flaske i pulken eller kan en tømme den over i en tom brus flaske eller må man bruke skikkelig drivstoff flaske slik som den man bruker ved brenning? 

2: jeg vet ikke hva det kalles rent teknisk men jeg kaller det brenner plate til telt. Er det noen gode tips for montering av akkurat denne brenneren med flaske på en skjærefjøl eller lignende? 

 

Jeg prøvde meg på en løsning men føler denne kanskje funker best på føtter med smalt hull. Den henger jo, så det fungerer, men er ikke 100% føler jeg. 

 

Mvh

Richard. 

IMG_20210205_164452.jpg

IMG_20210205_164508.jpg

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Originalplastflaska er jo ikke så solid som aluminiumsflaskene, det er avhengig av hvordan du pakker og hvor hardhendt det blir behandla.
Formelt sett er brusflasker farlige fordi de har større risiko for gnister p.g.a. statisk elektrisitet, og selvsagt at de kan forveksles og at noen kan få det i seg.
Ligger flaska rullet inn i liggeunderlaget så er vel det trygt nok ... mener jeg 😊  Gjennom årene så har jeg skaffet ekstra aluminiumsflasker, og bruker det, og når jeg ser på bulker i disse så kan det hende at jeg har spart meg for noe søl. Mest når jeg fikler med korken og mister flaska fordi jeg ikke tok av vottene.  🤪

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy