Gå til innhold
  • Bli medlem
  1. Hufsa

    Hufsa

  • Lignende innhold

    • Av Ludden
      Får slå ett slag for couscous siden ingen andre nevner det. Like enkelt som potetmos, og definitivt bedre enn hurtigris
    • Av Pearl
      Hei!
      Dere som er på ukestur og mer med barn - hva spiser dere til lunsj? 
      Hjemme er det brød, yogurt og frukt det går i. Helgeturer er greit, men når turen blir lengre? Barna her er 2 og 4år.
      Tenker både på sommeren og vinter. 
      Takker så mye for svar! 😊
       
      Ann-Kristin 
    • Av fjellkaren
      Er det noen som har prøvd å tilberede turmat av type tilsvarende Real etc på kaldt vann? kanskje går det hvis man tar (kaldt) vann i posen på morgen slik at det får mange timer i bløt? Det er litt pes å varme opp vann til koking for så å helle oppi posen og vente noen minutter, spesielt ved dårlig vær etc. Tenkte å gjøre noen tester på dette snart, men hvis noen har erfaringer trengs ikke det.
    • Av Gjert
      Lurer på om det er noen her som har erfaring med frysetørket turmat på reiser i utlandet, gjerne mer spesifikt Sør-Amerika, Brasil, Argentina og Chile. Har hørt det er vanskelig å anskaffe turmat lignende real turmat i Sør-Amerika så vil gjerne ta det med meg, men skal innom Brasil først, før jeg flyr til Argentina.
    • Av HannKatta
      Denne brukbar?:

      (Logg inn for å se skjult innhold)
      INGREDIENSER
      1 glass grovt peanøttsmør
      2 dl lys sirup
      1 dl sukker
      4 dl corn flakes
      2 dl kokos
      200 g lys kokesjokolade
      Rist kokosmassen gyllen i en tørr stekepanne.
      Smelt sammen peanøttsmør, sirup og sukker over svak varme. Hvis du får fatt i det, kan du bruke finkornet sukker – det smelter på en litt annen måte enn vanlig sukker.
      Trekk kasserollen til side, og bland inn corn flakes og kokos.
      Kle en liten langpanne med plastfilm. Trykk massen jevnt utover bunnen i formen. Tykkelsen bær være cirka én centimeter.
      Smelt sjokoladen over vannbad. Bre den jevnt utover «karamellen», og sett formen kaldt.
      Når massen er stiv, løfter du den ut av formen, og skjærer den i jevne biter.
      Peanøttsjokoladen holder seg godt hvis den oppbevares i en tett boks i kjøleskapet.
       
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.