Jump to content
IGNORED

Sovepose dame 158 cm


 Share

Recommended Posts

Vi ser etter en litt varmere sovepose til frua. Få soveposer til voksne som er så korte. Ser på Helsport Alta Lady Left til 1900 kr på xxl, ulempen er at den er 175, dermed kanskje litt mye dødrom å varme opp sånn ideelt sett? Noen tips til noen poser med litt kortere lengde og bra varmeegenskaper, men ikke noe svindyre greier?

Link to comment
Share on other sites

Marmot har personlengde 168cm på dei fleste damemodellane sine. Eg er 160cm og har det fint i ein slik. Då eg jobba på XXL brukte eg å tilrå Alta i kortversjon til små damer, men eg trur kanskje Marmot er enda betre tilpassa. Skal du ha dun, forresten? 

Link to comment
Share on other sites

Eg har ein som heiter Conness, men som eg har oppdaga: alt eg har er jo gammalt, min er frå 2008, trur eg. Det er ein dunpose, då. Trur dei Mountain Hardwear-posene som heiter Lamina har ein pose som er om lag -1 i t-komf, slik som Alta. 

Men for stor pose er håplaust, altså. Lengda er mest eit problem pga vekt (ein kan alltid stappe klede nedi), men når heile posen er for svær blir det alltid meir luft rundt kroppen også. Eg har også ein eldgammal Quechua-pose som eg kjøpte for 249 francs (ja, eg sa han var gammal!), og som har -1 som komfortgrense. Men den posen er kjempeliten, mest litt trang, men eg har sjeldan vore kald i han, og var med på tur denne helga. Veier eit lite tonn, då. :-)

Link to comment
Share on other sites

Takk for tips. Vi testa Helsport alta pro lady igjen i dag. Personlengde 175 max. Nå med fullt fokus på lengde for å se hvor mye som var overflødig, viste seg...ikke en cm! Forsøkte å strekke ut posen så rett som mulig med frua i, da ble det litt til overs. Men det er jo helt urealistisk, en klarer ikke ligge slik. Så vi gikk for den.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy