Jump to content
IGNORED

Telting rundt vestlige del av Sognefjorden


Ferd
 Share

Recommended Posts

 

Hei! Jeg har lest litt rundt på forumet de siste par mnd, men er helt ny som bruker. Jeg håper allikevel det er greit at min første post er en forespørsel om hjelp/tips. Lover å bidra med en turraport eller fem når jeg er tilbake, hehe. 

Vi drar på en road trip nordover fra bergen i sommer og planlegger et par netter i telt. Jeg har fått ansvaret for å prøve å grovt planlegge noen flotte teltturer langt veien og lurte på om noen her inne hadde noen tips. Vi drar fra Bergen via Knarvik mot Lavik, og videre derfra gjennom Sunde og Førde på vei nord. Jeg ser primært etter et fjellområde over tregrensen hvor vi med litt utforskning kan finne egnede teltplasser, i første omgang helst i området rundt Lavik eller sørover mot Bergen.

Et område med fjellvann vi kan bade i hadde vært helt topp. Vi bruker gjerne godt med tid på å finne en egnet plass, men turvennene mine er lite interessert i så bratt stigning, så turer hvor vi kan komme oss opp i denne type områder via en lett tur hadde vært å foretrekke. Jeg har sett litt på området rundt Fuglefjell (https://ut.no/turforslag/1148310/fuglefjell) og  Robba (https://ut.no/turforslag/117497/topptur-til-robba-fra-bog) via ut.no og google earth, men ingenting slår konkrete tips fra folk med gode erfaringer fra området.  

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy