Gå til innhold
Bareenmann71

Forslag til telttur til barnefamilie.

Anbefalte innlegg

Bareenmann71 skrev (På 28.7.2020 den 13.46):

Takk for tilbakemelding. Ferien er over for i år,men tar med meg turforslaget videre. 

I år så ble det Rondane. Kjørte til Smuksjøseter og parkerte. Gikk en times tid mot Per Gynt hytta. Her hadde vi camp og fikk mange flotte turer. Yngstefrøkna var eneste som fikk fisk. Skulle ikke mer til enn at det ble innkjøp av egen fiskestang da vi kom hjem. Ble noen flotte dager i fjellet som hadde alt av vær. Fra tindrende sol til regn,skudd og snø. Selv med varierende vær så ble hele familien hektet på friluftsliv. Er allerede i gang med planleggingen av neste utflukt. 

Så utrolig koselig lesning. Trivelig at det gav mersmak og at jenta ble hekta på fisking, da har dere mange fine opplevelser foran dere fremover :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av Familienoss
   Planen er en natt eller to i telt med våre to på 10 og 11 og to døtre med hver sin familie med små. Ønsket er i området Ålesund , Skodje eller sånn rundt om. Og ikke en plass der ALLE ferdes. Ja å så vil jeg se vann eller sjø. Noen gode forslag fra noen her?
  • Av Kjetil Skrøder
   Hei..
   Vi har planer om å dra på telttur til Døvika på Hvaler (Asmaløy) til helgen. Har aldri vært der før, men leste at det var et fint sted hvor det ikke var så langt å gå.
   Er det noen som vet hvor vi bør kjøre/parkere og sette opp teltet? Lurte også på hvor langt det var fra der vi parkerer til teltplassen..
   På forhånd takk til de som har tips. 😊👍
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.