Gå til innhold
  • Bli medlem

Navnsetting av Jotunheimtopper


JohannesO

Anbefalte innlegg

Du kan komme godt over 100 hvis du tar med rubb og rake, men da begynner det vel å bli litt vel mye rot pluss at du sikkert må gjøre om mye for å få system og plass nok til alle. Av de lettere synlige toppene som enda ikke er merket kan jeg jo nevne Skagsnebb(ligger forran den Bakerste), Nørdre og Nest Søre Hellstugutind. Det du kaller Vestre Bukkeholstind er egenlig en av fire vestre Bukkeholstinder. Den du har merket er Bukkeholstind, V-3. Ellers ser man V-4 et stykke til høyre og til venstre V-2(drukner noe i pixelgrøt) V-1 og M-2 (M-1 drukner mye i pixelgrøt) Ellers har du god plass til å merke av Nørdre Tverråtind som du kan se som en morsom pyramide litt til høyre for Store Tverråtind.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det var forsåvidt aldri hensikten å oppnå et rundt tall navn, snarere å sette navn på det som kan sees godt nok. Men nå som Aleks forslag er med, skulle det være over 100. Litt flaut å glemme Nørdre Tverråtind, vi var jo på toppen litt senere på turen. Heldigvis er all teksten og linjene egne layers i Photoshop, så det lar seg gjøre å flytte det litt rundt.

Blir litt pixelgrøt ja, men det kommer av 400kb begrensningen. Må ned i 19 på jpg kvalitet nå for å komme under. Fant forresten en annen og litt obskur Fjellforum begrensning på bilder: De kan ikke være større enn 5000 pixler i høyde eller bredde!

Johannes

post-971-133474439836_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så en liten feil på bildet ditt JohannesO:

Toppen som er navnsatt til Torfinnstinden (2120), er nok egentlig Kvitskardtinden (2193). Fra denne vinkelen vil Kvitskardtinden bli liggende foran Torfinnstindane.

Ja, når jeg ser nærmere på kartet er jeg enig. Stolte vel litt for mye på Morten som foreslo Torfinnstindane lenger oppe i tråden.. :lol:

Johannes

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Jeg har verken lokalkunnskapen eller kart til å avgjøre det, men kanskje noen andre forumlesere vet?

Den hvite og slake høyden til høyre for Ymelstind (rett under ”2304”), er nok midtre Hestbrepiggen M1 (2160). Vi kan så vidt ane store Hestbrepiggen (2172) til høyre for 2160.

Breen vi ser mellom Ymelstind (2304) og Skardstind (2373), er den østre av Høybrean, den som ligger øst for vestre Hestbrepiggen (2139).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.