Jump to content
IGNORED

Marmot Hydrogen?


 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Har ingen erfaringer med denne posen, men har jeg googla riktig og den har komforttemperatur på 1 plussgrad hadde jeg sett etter noe varmere som 3 sesongspose. Kommer jo litt an på hvor du skal bruke den men Yr sier at det i dag, snart midt i juni er 0 og 1 grad i flere av de store fjellområdene her til lands, blir kort sesong for en pose med komfort 1 grad da. Kan jo selvfølgelig gjøre diverse tiltak for å bruke den i kaldere temperaturer, men spørs om ikke vinninga går opp i spinninga da. 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Marmot Never Winter, som vel har omtrent samme spesifikasjoner, og jeg vil nok ikke kalle den en 3-sesongers pose. Jeg har hatt den i mange år, og den holder godt. Lekker ikke dun, og stoffet holder seg bra. Den er litt trang i passformen, men det er vel det man må akseptere for å få noe som er kompakt og lett.. 

Link to comment
Share on other sites

Har en rab Andes 1000 som jeg tar frem om jeg er redd for mange minusgrader. Tenker i utgangspunktet å bruke hydrogen som pose fra april/mai tom september. Supplert med lakenpose og varmeflaske dersom det blir noen minus. Må si jeg er fristet av dens lave vekt og pakkvolum. 

Vurderer den opp mot marmot helium. Det og er en fantastisk fluffy og varm pose på 1kg, men orker ikke å dra på mer vekt enn nødvendig.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy