Gå til innhold
Fjellhauk

Hjelp til telt-valg for en nybegynner

Anbefalte innlegg

Fjellhauk skrev (48 minutter siden):

Takk for mange gode innspill her! Jeg endte opp med å kjøpe Heldre vidde 3. 
Vektforskjellen mellom 2 og 3-persons versjonen ser ut til å stamme fra ulik design, hvor 2-persons har fortelt på begge sider av teltet.

Jeg er relativt uerfaren i teltenes verden, så jeg har ikke så veldig mye å sammenligne teltet med, men mitt førsteinntrykk er svært positivt. Jeg har satt det opp en gang inne, og prøvd det noen timer i fjellet
Teltet var lett og grei pakkestørrelse på. Det settes først opp med footprint i bunn, før teltstangen (det er bare én) monteres. Innerteltet hektes så på stangen fra undersiden, og ytterteltet legges over til sist. Ytterteltet klipses ned i footprinten, eller i innerteltet (du kan velge) i 4 hjørner. Deretter kan man dra i stroppen for å stramme (som man ville gjort på en sekk).

Jeg er spesielt fornøyd med hvor høyt teltet var på innsiden (120cm) gjør det enkelt for en gjennomsnittlig høy mann å sitte oppreist, lage mat eller skifte klær. som 3-personstelt flest ville jeg ikke anbefale å sove 3 personer der, med mindre man var SVÆRT gode venner ;) men til 2 virker det perfekt
Det var ikke mye vind å skryte av når jeg testet teltet, men med barduner og alle teltplugger godt festet tror jeg det hadde taklet en del.

yttertelt.jpg

innertelt.jpg

telt fra innsiden.jpg

Gratulerer med nytt telt :) ser ut som et fint telt du kan  få masse glede av.

en kompis av meg har sittet og lurt på samme telt.  men han her på lengde med meg ca 190, hvordan er dette teltet for en lang person ?   

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.