Gå til innhold
Fjellhauk

Hjelp til telt-valg for en nybegynner

Anbefalte innlegg

Jeg har et nettopp et Bergans Trysil 2 som jeg bruker på tur sammen med 5-åringen. Stort sett gode erfaringer og ville ikke ha nølt med å ligge i det i en god del vind. Fremstår enkelt og solid. Et par punkt trekker dog ned, i tillegg til vekta: 

  • innerteltet er temmelig lavt, det er slett ikke alle som kan sitte oppreist i det teltet
  • forteltet er trangt til matlaging med primus 
  • ytterteltet i fotenden er designet slik at det ikke går å få stramt og tette godt mot bakken, sannsynligvis grunnet 2 plugger istedenfor 3. dermed blir det mye blafring om den enden er mot vinden. Men løser seg enkelt med en stein eller to

Ellers tenker jeg at det går greit å sove 2 stk i det, finnes absolutt trangere 2mannstelt. Mener jeg betalte 750 på tilbud, så prisen på 1999 som kommer opp på lenken synes jeg er stiv. Selv om det ikke et veldig lett, lar det seg raskt og enkelt pakke kompakt og det er jo en fordel. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tenker nok at med de prisene som virker som om de gjelder kan dette være et vel så godt kjøp som Bergans - teltet. Og ser definitivt ut som om det har bedre romfølelse. Trysil 2 er enkelt og greit, lunt og fint men ikke spesielt romslig, spesielt i høyden. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.