Gå til innhold
magnum_mauser

Forslag til mat som fungerer som energiboost

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Det der Skjult lenke - logg inn for å se den er mye energigreier i. Det viste seg også at det er dævelgodt, livsfarlig å ha i fryseren. (For det kan spises selv om det er iskaldt.) Det tok sin tid før jeg laget det, men når jeg går tom kommer jeg garantert til å lage mer.

Endret av Miamaria

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Når det gjelder bjørnebrød så kan jeg for øvrig melde at om man ikke liker valnøtter så går det utmerket med hasselnøtter også. Så hadde jeg handlet feil inn fra en annen oppskrift som jeg ikke brukte, så jeg la disse tørkede greiene over natta i appelsinjuice. Jeg har ikke smakt uten å gjøre dette, men tror i hvert fall ikke at det ble verre av det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg fikk den beskjeden, så jeg var veldig nøye med tiden. Men den var ikke stekt annet enn langs kantene. Sjekka ovnen, og jeg kunne holde hånden inni uten problemer når termostaten innbilte seg at det var riktig temperatur… Så jeg mått steke lenger. Da ble det til gjengjeld for mye stekt langs kanten der det var ok stekt i starten, men det var bare å skjære vekk. Resten ble perfekt, for mye stekt. Men det så fortsatt ganske flytende ut etter runde to, så hvis du har ovn som kan telle grader så må du passe tiden. 🤣

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Marius Engelsen skrev (18 timer siden):

Ser ut som det gikk greit uansett. Smaker bra, og er seige. Litt hardere langs kanten på langpannen, men helt innafor :)

Brukte du smør eller tok du sjansen på å teste noe annet?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.