Jump to content

Tips til teltplass for førstegangs "telter" - Rogaland


Recommended Posts

Jeg er på let etter gode tips ang. Steder å slå opp telt i Rogaland. Jeg har vært på telttur med venner før, men har nå satt meg som mål å ta en tur alene. Ønsker så klart tips til storslåtte fjellturer, men utsikt og idyll, men ser meg nok nødt til å starte noe lette første gangen. Ser derfor etter ideer til steder som gjerne er lett tilgjengelige, og ikke krever for mye vandring fra bil (ser for meg det fort blir overpakking og tung sekk første gangene). Gjerne ved et vann eller i en Skog, hvor en kan få noe privatliv. Har også med hund. Setter stor pris på alle tips! 😊

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Annonse

Jeg bor i Stavanger men kommer fra Ryfylke så derfor trør jeg mye der inne. Masse steder å velge i med både kort vandring og lengre vandring fra bil. Personlig liker jeg å kjøre og parkere i heia for å få de første høydemetrene gratis. Søk på ut.no etter turer i de områdene du vil gå i. Enten korte turer, lette turer, lange turer, telt eller hytte osv. Det finnes utallige ruter og områder å gå og telte. Jeg kunne tenkt meg Jæren. Parkert langs en av strendene og ruslet nedover og fått solnedgangen kanskje men vet ikke om det aksepteres telting i de områdene. 

Men som nevnt, http://www.ut.no er en sikker vinner å bruke for å få inspirasjon til neste tur. Tar utgangspunkt i dnt sine merkede ruter. 

God tur ⛰️🏞️👌

DSC_0840.JPG

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy