Gå til innhold
Sandra90

Turtagrø 3 camp, førstegangstelt?

Anbefalte innlegg

Heisann :-)

Jeg har hatt endel Helsport-telt (ikke denne modellen), og må si jeg har vært fornøyd med samtlige telt. Uansett om telt-modellene har vært i trek eller pro-serien, eller også spesiallaget for XXL eller Sport1-kjeden, så holder de mål mht kvalitet og løsninger.

Kan ikke tenke meg at du går feil om du kjøper Turtagrø 3 Camp-teltet.

Eneste ankepunktet jeg har mht dette teltet, er at det kan være noe tungt om du skal campe alene. Det veier et sted mellom 3,1 og 3,5 kg. Det er mye. I tillegg bygger det endel i volum = tar mye plass i/på sekken. Er dere to, så kan dere fordele stenger og plugger i den ene sekken, og teltduk/innertelt i den andre.

Uansett; som førstegangstelt er den helt sikkert mer enn bra nok om man for det meste camper vår, sommer og høst. Ser av bildet at det har en lav profil, så det vil nok klare seg fint på snaufjellet også.

Inne på Finn er det nå et par brukte Turtagrø 3 Camper til salgs. 

Selv har jeg blant annet en Helsport Nordmarka 2. Det er uten stort fortelt, og det er et lite minus i grisevær - særlig om man er to og må lage mat i et trangt fortelt. Men, som solotelt er det helt ypperlig. Mitt veier 2,5 kg.

 

Lykke til :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.