Gå til innhold
Fjellfilmeren

Din favorittprofil på TV - Friluftsliv

Anbefalte innlegg

Som man roper i skogen får man svar:

Jeg har sansen for Jens Kvernmo. Byr på seg selv, viser sine svakheter, aldri noe forsøk på å være bedreviter.

Program(lederne) på "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu" har også mye bra med seg. Det er ikke fortelleren som er i fokus. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Både Monsen og Kvernmo er ambassadører for de lange turene. Insta-jentene derimot er fantastiske representanter for nærturlivet.  Den engelske friluftsskribenten Alastair Humphreys har fått "æren" for å konseptualisere fenomenet microadventures, små turer på opptil 24 timer i den alltid nærmeste skog for hvermansen. Her til lands har Marius Nergård Pettersen og Mikkel Soya Bølstad tatt dette til seg og vist det frem i både blogg- og bokform.  At Insta-jentene viderefører og i enda større grad alminneliggjør dette er helt topp. At de da på veien gjør dette til levebrød sier bare sitt om dedikasjon og vilje som vi alle kan ta læring av. 

I siste utgave av DNT sin podcast utestemmer er Christine Danke gjest. Hun krediterer nettopp de nevnte jentene som sin største inspirasjon og innflytelse på det å lære seg om friluftsliv og det å komme seg ut. 

Kanskje ligger det noe i svaret til TS der, vi liker ofte best de som starter som turfolk for så å presentere sitt turliv, i motsetning til de som prøver å presentere noe som fremstår som regissert.   

Endret av ost
endret konklusjonen litt

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.