Gå til innhold
Fjellfilmeren

Din favorittprofil på TV - Friluftsliv

Anbefalte innlegg

Petter Nyquist og Alexander Gamme sammen. Som når de sykla Trondheim-Oslo på hver sin veltepetter. I vadmel og ull. Sånt er gøy og sjarmerende å se på. Folk med stor kreativitet og lekenhet inspirerer. Samme med Stian med sekken. Godt å se folk som ikke tar ting så seriøst men samtidig er dønn seriøse og reflekterte. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
47 minutter siden, SiriTyb skrev:

Regner med du sikter til at jeg "kritiserte" enkelte instakontoer?  Det er vel lov å ha en mening selv om jeg selv ikke har noe behov for å publisere pene bilder av campen min med "riktig" og siste skrik i utstyr. 

Fine bilder, pent utstyr,....og inspirerer sikkert yngre mennesker, men jeg tviler på om de kunne ha bidratt til et villmarksprogram etter min smak. :)

Jeg selv hadde dødd om jeg måtte se en hel dag på fiskefilmer eller at en gubbe fyra opp et bål. Jeg hadde antagelig løpt rett i veggen etter en halvtime. Men jeg kan fint si at jeg liker Lars og Lars (eller hva de het) fordi de er fine fyrer, selv om vi ikke deler samme interesser. 

Det er også mange ganger jeg ikke er enig  i «de yngre influenserne» men jeg er veldig for at vi beveger oss og endrer oss og at det er plass til mange og at mangfold faktisk er jævli kult 😎 og det er faktisk verdt å kikke litt forbi egne interesser for litt ny vinkling på saker og ting. Jeg har fått sansen for mange av dagens yngre og det er også mange unge jenter/damer der ute som virkelig utfordrer seg selv og som jeg beundrer for det de gjør og det de står for 💪🏻 
 

btw - selv foretrekker jeg folk som pusher litt. Som leker mye og har en god energi. Og så foretrekker jeg alt som er bratt. Ikke flatt. Så her går det mest i YouTube. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.