Gå til innhold
Fjellfilmeren

Din favorittprofil på TV - Friluftsliv

Anbefalte innlegg

Det meste er nevnt; Monsen, Kvernmo, Gamme, Skog, Gjeldnes, etc (i ca den rekkefølgen). 

Men synes 4 til fortjener hederlig omtale: Først og fremst de 2 gutta i serien "Nordfor sola" som overnatta i den senere raserte Kvalvika i Lofoten. Fantastisk energi og holdning. Deretter Maria Grøntjernet. Hun prøver ikke å være barsk eller bedreviter, er bare på tur og forsøker å kose seg. Og til slutt han 16-årige trønderen fra sesong 2 av "Helt alene". Snakker om kompetent og positiv ungdom! Tror ikke nødvendigvis Monsen og Kvernmo var så mye hvassere som 16-åringer. 

EDIT: Nå er det vel ikke alle disse som kan kalles "profiler" så sånn sett er jeg sikkert off topic. Men syntes de fortjente å nevnes likevel :-) 

 

Endret av Lofoten-Møring

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Noe av det flotte med Monsen og Kvernmo er at de gjør både koseturer og til dels tøffe turer i nordlige deler av Norge og Sverige, som stort sett ligger maks en dags kjøring herfra. Så da får man inspirasjon til "ordentlige" villmarksturer som er oppnåelige for de fleste av oss, uten å måtte bruke minst 3-4 uker på å oppleve villmark. Når jeg ser de små kartutsnittene tenker jeg ofte at "det er jo rett borti her". 

Deler ellers frustrasjonen rundt krisemaksimering på Discovery, har sett bittelitt et par ganger og hadde i grunnen nok med det. 

Som en bisetning kan man jo også føye til Ragnar Torset, som rodde alene til Shetland. Blei ei bra bok av det. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.