Gå til innhold
REJOHN

Johnsens turlogg Fra Norskeplassen til Arquinequin med Norskeklubben.

Anbefalte innlegg


Første turen med gjengen i 2020.

Skjult lenke - logg inn for å se den
Puerto Rico i januar, har etter hvert blitt fast tradisjon. Gjengen bestiller omtrent ny tur i det de forlater Natural Park. Lørdag er reisedag, men søndagsmorgen var gjengen klar for den første turen i 2020.

Vi får alle lønn av Nav, og siden det da må være en form for firmareise, blir det en liten diskusjon om oppholdet er ferie eller avspasering. Det blir uansett antakelig mange turer de neste to ukene.
Skjult lenke - logg inn for å se den
Noen av gjengen vil/ønsker å gå hver dag, så får vi se om det blir noe av disse planene. Det blir ikke bare korte turer – om Sigbjørn og Edvin får det som de vil. Alle vil gå turer, men helst ikke for lange, men med enkelte lange turer inne i mellom.

Gjengen som samles er: Sigbjørn og Anne Lise, Edvin og Anne Margrete, Kjell og Ingrid, og selvsagt Bestyrerinnen – og meg. 8 stykker med planer om å være på tur flere timer enn på solsenga.
Skjult lenke - logg inn for å se den
«Norskeklubben» har fast søndagstur. Det går folk med turleder fra Arguineguin og fra Puerto Rico, som samles på Norskeplassen og så går alle ned mot vekselvis Puerto Rico og Arguineguin

Denne søndagen var det en tur mot Arguineguin som sto på programmet. Opp til Norskeplassen fra Natural Park er det omtrent 3 kilometer eller godt i underkant av en time. Denne gangen, korteste vei. Rett opp fra «huleplassen».
Skjult lenke - logg inn for å se den
Selvsagt ble dette for kort tur for Edvin og Anne Margrete. De gikk først ned til senteret for så å følge Norskeklubben opp til Norskeplassen via «tauet».

Hele følget, litt over 40 tilsammen, startet fra Norskeplassen mot Arguineguin noe før halv tolv. Denne gangen gikk vi «miljøløype» - på nordsiden av gjeitefarmen og langs brinken ned mot Arquinequindalen.
Skjult lenke - logg inn for å se den
Etter omtrent en time hadde vi lagt bak oss det flate partiet, og begynt på nedstigningen mot Arguineguin Her går stien i høyden over motorveien, Det er lett å høre bilene ned under, men så snart turen er over veien – over en tunnel, så forsvinner motorlydene, men dag er byen bare et lite stykke unna.

Hele følget tar sikte på et serveringssted i byen, og der er det – i tillegg til billig øl – også «medlemsmøte» i Norskeklubben, med allsang...
Skjult lenke - logg inn for å se den
Fra Norskeplassen og til stoppen midt i byen, er det omtrent 9 kilometer. Denne gangen gikk turen unna i bra jevnt tempo, og vi brukte litt over 1 1/2 time.

For vår gjeng gjensto det å komme seg tilbake til hotellet. Vi pleier å gå langs sjøkanten til Balito og så opp bakken mot Huleplassen.
Skjult lenke - logg inn for å se den
Slik ble det denne gangen også. Det ble også tid til lunch underveis. Selvsagt på samme plass som vi har spist de siste tre årene når vi har fulgt Norskeklubben på tur. Tradisjoner må tas vare på.

Edvin og jeg var innom Sparbutikken, og kom litt på etterkant av resten. Vi fikk en grei tur opp bakken fra Balito. Skikkelig god trening – og vi nådde «nesten» igjen de andre i gjengen. Bakken er omtrent en kilometer, men ikke for bratt.
Skjult lenke - logg inn for å se den
Totalt ble det 14 kilometer på oss. En helt grei søndagstur. I korte bukser og bare bluse, midt på vinteren.

Skjult lenke - logg inn for å se den

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.