Gå til innhold
  • Bli medlem

Merkelig...


eaa

Anbefalte innlegg

Nei, jeg mener ikke at vi har ett univers utenfor vårt eller noe i den duren.

Det jeg mener er at du ikke kan vite med 100 prosent sikkerhet at alt du leser i fysikkbøkene er det eneste som faktisk gjelder. F.eks. Hvordan vet du at tyngdens akselerasjon er ca 9.8? Det er nettopp fordi det står i bøkene du har lest, og de som har funnet ut av dette har kontrollert opp mot sikkert det aller meste mellom himmel og jord. Dette godtar vi, siden det står i alle bøkene. Men det kan faktisk finnes ett legeme som ikke følger samme lovene, og dette kan man ikke vi med 100 prosent sikkerhet at ikke finnes. Eller kanskje det finnes legeme som har "normale" fysiske egenskaper, men i en slik kombinasjon/størrelse som man ikke har oppdaget før eller kunne forestille seg var mulig? Kanskje nam oppdager en ny lov som forklarer overnaturlige ting på en helt logisk måte en gang? Hvem vet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
SuperTed: Ikke ødelegg denne morsomme tråden med så mye god fortellerglede :)

Jeg tror heller ikke på det, men sier til meg selv at jeg skal være åpen for at andre kan snakke sant selv om det ikke virker trolig. Fysikken kan forklare mye, men det er vel fremdelses mye som er uforklart. Hvis ikke kan vi vel legge ned alle forskningsinstituttene? Tror gutta og jentene på Ceern ville blitt skuffa :)

Point taken! Vil ikke ødelegge for noen :)

Men synes heller ikke at ferske speidere skal gå rundt i skauuen og være pissredde for Huldra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner flere som aldri burde lese denne tråden. Venninner som jeg vet ser på åndens makt og tror det spøker i huset når det samme natta knirker i veggene (fordi det er kaldt) og ser skygger bevege seg i øye kroken.

Hadde jeg møtt huldra hadde hun forresten fått en overraskelse av meg :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, har du ikke fått sove i natt eller?

Så ut fra denne tråden, hva føler dere er værste plassen eller den som spøker mest? Jeg drar dit blairwitch style og dokumenterer på kamera et par dager der :)

Noen som er med på litt moro? :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ett eksempel på en slik sak.

I ovennevnte hus, første gang jeg overnattet der alene. Kunne vell vært i 94.

Jeg hadde selvfølgelig blitt gjenfortalt alt det uhyggelig som alle mine slektninger hadde opplevd og blitt gjenfortalt om huset.

Selv så tok jeg ikke det så hardt, ikke tror jeg helt 100% på det heller, og er vell en ganske nøktern person.

Det var midt på vinteren og nærmeste nabo ser du ikke fra huset det er ett stykke dit.

Jeg skulle overnatte en helg, det var mørkt, kaldt og ikke direkte trivelig å komme dit.

Fikk etterhvert varme i huset, hentet ved, kokt kaffe og spist litt.

Etter å ha spist satt jeg med en kopp kaffe og koste meg, varmen begynte å bre seg og alt virket kosligere og lunere, klokka var vell rundt tolv.

Jeg satt der og filosoferte over huset og spøkelser og slikt.

Plutselig gikk strømmen og hovedsikringa i huset, akkurat i det tidspunktet som jeg filosoferte over at her spøker det ikke.

Var ganske skjelven da jeg gikk opp trappa og sto der med lighteren min og byttet hovedsikring ca klokka 12.00 midt på natta.

Hadde jeg hørt noe da, så hadde jeg nokk blitt vettskremt.

Etterpå tenkte jeg: Det er greit at sikringa går, men ikke akkurat nu............

Våknet også samme helg av mistenkelig lyder som jeg ikke helt klarte å plassere, sto opp og lukte alle dører og vinduer i kjeller, hovedetg og loft.

Da ble det stilt.

Dette er rent vitenskapelig sett ganske interessant.

1: tilfeldighets teori / sannsynlighet teori

2: unik forskning på menneskers påvirkning av det rundt oss. Mener jeg leste at den dem på midten av 90 tallet satte opp tilfeldighet maskiner rundt om kring på geografisk utvalgte steder. Baller ble kontinuerlig sluppet fra toppen, traff pins og havnet enten på venstre eller høyre side. Utfallene ble registrert og en konsekvent frekvens variabel ble funnet. MEN, 9 september 01 endret utfallene seg meget drastisk. Gikk deretter sakte tilbake til normalen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Srx (Ron)
Har lest i gjennom hele tråden nå :wink: SRX og eaa sine historier er spesielt uhyggelige.. Blir nok lenge til neste overnattingstur alene for meg :)

Ja, merkelig greier i grunn.

Har opplevd en del flere andre plasser, i hus vell og merke.

På fjellet har jeg kunn opplevd på "krokvannet" som vannet heter.

Min far, mor og en kamerat opplevde en skyggeaktig dame som kom fra ingen steder og gikk gjennom leiren deres og forsvant etter 50m i løse luften.

Leirplassen ble visst litt mere utrivelig etter det :)

Jeg vet bare grovt hvor dette var.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Srx (Ron)

I ovennevnte hus har jeg en historie som er bekreftet av 3 stykker, far, onkel og fars første kone.

De satt på kjøkkenet og pratet.

Plutselig ser de 3 samer som har bål like utenfor huset.

De går ut, ingen samer, ingen merker etter bål. Ingenting.

Det huset er bygd like ved/på en gammel vei. Det sies man skal ikke bygge på vei.

Siden gubben døde i 1984 er det kun jeg og min yngste bror som har overnattet alene i huset. Min eldste bror som eier huset har aldri sovet alene der. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uhyggelig!!

Jeg bodde i en kjellerhybel i et tomt hus da jeg gikk på vidregående skole, og hver kveld klokken 23.45 hørtes det ut som en kule trillet over gulvet i etasjen over meg. Jeg gikk opp å sjekket et par ganger da klokken nærmet seg, men jeg hørte aldri eller så noe da jeg var oppe. Men nede hos meg selv hørte jeg "kula" hver kveld klokka 23.45 uten unntak, men jeg fikk aldri svar på hva det var....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Interessant tråd!

Da jeg var 19 år gikk jeg tur på fjellet sammen med min fetter, vi hadde gått langt og var slitne men det var vanskelig å finne ordentlig teltplass, det var mye stor stein og kratt. På et tidspunkt krysser vi to bekker som renner parallelt. Da vi har passert begge bekker og gått litt videre er det plutselig en stemme inni hodet mitt som sier: "ELVEKRYSSET". Det var veldig høyt, og som jeg husker det med en annen slags stemme enn den jeg normalt tenker med, for å si det sånn....

Det var så kraftigt at jeg satte fra meg sekken med én gang og løp tilbake igjen, og litt nedover langs den ene bekken. Og ganske riktig, der de to bekkene mødtes var det en fin liten gras-slette med ved nok til bål i nærheten.

Jeg har ofte tenkt på hvem det var som ga meg et lite tips der.

Har desverre ikke fått anvist flere leirplasser på den måten siden..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

GETTYSBURG KLIPPET

Har ingen historier å fortelle, MEN, har link til en av den videoen som sies å være den beste av alle gjenferd videoene (i høy kvalitet).

Klippet ble filmet i Gettysburg av Delia og Tom Underwood.

Triangler Field, og stedet er der slaget av Gettysburg tok sted. Delia og Tom var på camping tur, og gjenferdene ser ut til å bevege seg i tretoppene, på baksiden av den flate stein flaten er det et 10 fot fall, så ingen der beveger seg i skogen. Spørsmålet da er om videoen er redigert, noe analyser av orginal opptaket ser ut til å bekrefte at den ikke er.

Videoen ble filmet i 2001 og kan lastes ned i høy kvalitet her:

http://www.ghoststudy.com/new6/new/gettysburg-high-wmv02.wmv

NIHANNI VALLEY - "DALEN MED HODELØSE MENN"

Ellers finner jeg historien om "Dalen med de hodeløse menn", (Nihanni Valley - Canada) ganske interessant. Hadde selv aldri satt min fot inn i den dalen, hverken for å lete etter gull eller noe annet. Ikke fordi jeg tror det spøker der, men fordi jeg tror noen eller noe der ikke liker inntrengere.

Headless valley betegner flere historier der gullgravere har tatt seg til stedet. Stedet er vanskelig å komme seg til og kan nesten bare gjøres til fots sies det. Flere gullgravere kom aldri tilbake men ble senere funnet liggende med hodene kappet av. Opptil 44 personer har forsvunnet der.

Her er historien på engelsk:

The Nahanni Valley of Canada's Northwest Territories has been called one of the last truly unexplored places in the world. Lying above the 60th Parallel, it is accessible only by air, water or a long overland journey from the village of Tungsten. As a result, much of the area remains unexplored, despite being declared a national park in 1976, and a World Heritage Site in 1978.

Native tales tell of an unknown evil lurking within 200 Mile Gorge, and most avoid the area. Local oral history also tells of a mountain-dwelling tribe known as the Naha. The Naha were feared by the region's Dene people, as they often descended to raid nearby villages. These tales end with the rapid, mysterious disappearance of the Naha. No trace of this tribe has ever been found.

The eerie nickname attached to 200 Mile Gorge is the Valley Of The Headless Men. This name comes from a series of unexplained incidents in the Gorge during the Gold Rush of the early 20th century. Two brothers, Willie and Frank McLeod left in 1906 in an attempt to reach the Klondike through Nahanni. Nothing was heard from them for the next two years. Rumours spoke of the two finding the "mother lode" of gold. Despite this, no efforts were made to find them. In 1908, another prospecting expedition discovered two bodies, later identified as the McLeod brothers. Both had been decapitated. This incident would likely have been marked up as just another macabre tale of North had they been the only headless bodies. In 1917, the body of a Swiss prospector by the name of Martin Jorgenson was found next to his burned cabin. Decapitated. In 1945, the body of a miner from Ontario, whose name seems to be lost to history, was found in his sleeping bag, without a head. A trapper named >John O'Brien was found frozen next to his campfire, matches still clutched in his hand. I cannot find any reference to the state of his head.

Theories abound as to what happened to these men, and others (up to 44 people are said to have disappeared there). Some put these attacks down to grizzly bears, some feuding prospectors, others natives. Some say the area is naturally heated by hot springs, and is practically a tropical paradise, a Shangri-La if you will, with the valley floor covered in gold nuggets. These theories often speak of the valley being a haven for the Sasquatch. Some even claim the valley is an entrance to the "Hollow Earth". My view lies somewhere in-between all these. I believe that the native Naha people discovered this sheltered valley, and settled there. Theoretically, food would be plentiful if the valley is the veritable paradise described in some reports. These people then likely became highly territorial over their lands, and killed any trespassers. The decapitation is reminiscent of certain other tribal practices designed to instill fear in their enemies. The image provided is for reference only, and as far as I am aware, there are no images of the 200 Mile Gorge available online.

Kilde:

http://raven-talesoftheweird.blogspot.com/2011/02/valley-of-headless-men.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror det er viktig å skille mellom hva som skjer i den fysiske verden, og hva som skjer inni hodene til folk. Asylene er fulle av psykiatriske pasienter som ser og hører ting som vi andre ikke kan. Et annet moment er såkalt uhyggestemning man ofte føler i nærheten av tjern eller spesielle plasser. Ofte er det mye metangasser eller radonstråling på slike plasser, og da kan kroppens selvforsvarsmekanismer kopple seg inn i det ubevisste med en advarsel om at du bør finne en sunnere plass. Blir litt det samme som smerte når du stikker fingeren inn i bålet. Smertefølelsen er ikke i fingeren, men oppe i hodet, og er ment som en advarsel om at du bør flytte fingeren før den blir grillmat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

NIHANNI VALLEY - "DALEN MED HODELØSE MENN"

Ellers finner jeg historien om "Dalen med de hodeløse menn", (Nihanni Valley - Canada) ganske interessant. Hadde selv aldri satt min fot inn i den dalen, hverken for å lete etter gull eller noe annet. Ikke fordi jeg tror det spøker der, men fordi jeg tror noen eller noe der ikke liker inntrengere.

Headless valley betegner flere historier der gullgravere har tatt seg til stedet. Stedet er vanskelig å komme seg til og kan nesten bare gjøres til fots sies det. Flere gullgravere kom aldri tilbake men ble senere funnet liggende med hodene kappet av. Opptil 44 personer har forsvunnet der.

Her er det litt mer edruelige fakta om Nahanni Valley:

http://www.nahanni.com/content/NahanniRiverIntro/

Som man skjønner er parken knapt så uutforsket som de mange mytene vil ha det til. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Srx (Ron)
Jeg tror det er viktig å skille mellom hva som skjer i den fysiske verden, og hva som skjer inni hodene til folk. Asylene er fulle av psykiatriske pasienter som ser og hører ting som vi andre ikke kan. Et annet moment er såkalt uhyggestemning man ofte føler i nærheten av tjern eller spesielle plasser. Ofte er det mye metangasser eller radonstråling på slike plasser, og da kan kroppens selvforsvarsmekanismer kopple seg inn i det ubevisste med en advarsel om at du bør finne en sunnere plass. Blir litt det samme som smerte når du stikker fingeren inn i bålet. Smertefølelsen er ikke i fingeren, men oppe i hodet, og er ment som en advarsel om at du bør flytte fingeren før den blir grillmat.
Metangasser........radonstråling???? Kan ta dæ med på plasser hvor det er mye ”metangasser” og ”radonstråling”. Spørs da???? Da trur æ nokk pipen får en annen låt.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror det er viktig å skille mellom hva som skjer i den fysiske verden, og hva som skjer inni hodene til folk. .

Hvis man absolut skal skille mellem noe i denne sammenhengen skulle det være oplevelser oplevet av en person eller flere personer samtidig. For hva skjer ikke inne i hodet? Lyder? Syn? Uhygge-feeling?

Jeg har ikke hørt stemmer hverken før eller senere, og hvis det nå var at det ikke stemte det jeg hørte var det jo en litt annen sak.

Psykotisk pasient? Ja, la oss bare si det. Jeg siger ja tak til infomasjon den veien, syntes det var utrolig praktisk.. :lol:

Den gass-teorien holder heller ikke helt vann, les første (fremragende fortalt) historie i denne tråden, hva slags gasser skulle det være tale om her?

Utover mange dager på tur og mange timer i båt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var ute for Huldra en gang.

Gikk over Dovrefjell og fikk så jævla vondt i kneet at jeg måtte sette meg ned for hver 10 meter.

Slik gikk dagen til jeg bare måtte legge meg ned.

Da kom Huldra svevende ut av en stor sten.

Iført et blått syntetisk lignende stoff svevde hun og forsvant utfor nærmeste skrent.

Jeg fikk sjokkert karret meg opp og tumlet bort til stenen.

Da jeg tok på den rant all smerte ut av benet og jeg har aldri kjent det senere.

Ja det er mer mellom himmel og jord enn man aner... :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var ute for Huldra en gang.

Gikk over Dovrefjell og fikk så jævla vondt i kneet at jeg måtte sette meg ned for hver 10 meter.

Slik gikk dagen til jeg bare måtte legge meg ned.

Da kom Huldra svevende ut av en stor sten.

Iført et blått syntetisk lignende stoff svevde hun og forsvant utfor nærmeste skrent.

Jeg fikk sjokkert karret meg opp og tumlet bort til stenen.

Da jeg tok på den rant all smerte ut av benet og jeg har aldri kjent det senere.

Ja det er mer mellom himmel og jord enn man aner... :lol:

Ser på deg som en erfaren og seriøs deltaker på forumet her nå. Så da må jeg bare spørre, er du seriøs?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Metangasser........radonstråling???? Kan ta dæ med på plasser hvor det er mye ”metangasser” og ”radonstråling”. Spørs da???? Da trur æ nokk pipen får en annen låt.

JEG ER SÅ VANNVITTIG MED!!

Jeg bærer Jameson flaska helt frem om du viser veien :lol:

Edit: Hadde garantert vært moro, men slik at du er advart så tror jeg at jeg er ANTI spøkelse, ingen spøkelser tør vise rævva si mens jeg er der!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Srx (Ron)
Edit: Hadde garantert vært moro, men slik at du er advart så tror jeg at jeg er ANTI spøkelse, ingen spøkelser tør vise rævva si mens jeg er der!

Fra spøk til alvor. Er flere som ikke tror/trodde på noe som har endret oppfatning etter besøk på ett par hus på hjemplassen min.

Selv så tror jeg, men........på en litt underlig måte. Pr. i dag kan vi forklare med den største selvfølgelighet masse som var overnaturlige fenomener for noen år siden. Lyn, torden, nordlys etc. Eller vi kan forklare / bevise en masse som ikke en gang fantes for ikke så lenge siden. Kan nevnes forskjellige strålinger, målinger, her er det maaaasse å ta av.

Hvorfor skal ikke vi om 100-200 år kunne forklare det som vi ikke kan forklare i dag?

Tror vi at vi i år 2012 kan forklare og vet alt? Det gjorde de sikkert i 1912, 1812, 1712 og 1612 også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

GETTYSBURG KLIPPET

Har ingen historier å fortelle, MEN, har link til en av den videoen som sies å være den beste av alle gjenferd videoene (i høy kvalitet).

Klippet ble filmet i Gettysburg av Delia og Tom Underwood.

Triangler Field, og stedet er der slaget av Gettysburg tok sted. Delia og Tom var på camping tur, og gjenferdene ser ut til å bevege seg i tretoppene, på baksiden av den flate stein flaten er det et 10 fot fall, så ingen der beveger seg i skogen. Spørsmålet da er om videoen er redigert, noe analyser av orginal opptaket ser ut til å bekrefte at den ikke er.

Videoen ble filmet i 2001 og kan lastes ned i høy kvalitet her:

http://www.ghoststudy.com/new6/new/gettysburg-high-wmv02.wmv

Det første jeg tenkte på når jeg så videoen, var at det kan være en bisverm eller lignende og lysforhold som gjør at sollys/måneskinn gir skinn i svermen. Veldig svermende bevegelser hvert fall.

Uansett, for de som synes slikt er spennende: http://www.ghosthunters.no/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er flere som ikke tror/trodde på noe som har endret oppfatning etter besøk på ett par hus på hjemplassen min.

.

Jeg tror det kan finnes energifelt, elektromagnetisme, høy/lavtrykk, metangasser og strålinger som vi mennesker vanskelig klarer å oppfatte, men som allikevel finnes ute i naturen. Dyr har bedre sanser enn oss, og det hender både bikkja og katta mi sitter og studerer ting i lufta som jeg ikke klarer å sanse.

Men, jeg nekter å tro at sjelen til et menneske kan hjemsøke gamle hus. Alle levende skapninger skal dø en dag, og det er ikke praktisk mulig at alle sjeler skal bli gjenferd som hjemsøker hver sin skog eller hvert sitt hus. Siden det har vært liv på jorda i mange millioner år, så ville det jo nødvendigvis blitt tusenvis av gjenferd i hvert eneste hus, det ville blitt overbefolkning av gjenferd, en trengsel uten like. Hvor skal alle gjenferdene få plass ?

Det som mest sannsynlig skjer når noen dør, og jeg er ateist, er at alle deler av kroppen, både kjøtt og det elektromagnetiske energifeltet som gir oss bevissthet, går tilbake til naturen. Dette gjelder selvsagt ikke hvis man er dypt religiøs, for isåfall går sjelene til spesielle oppsamlingsplasser ute i verdensrommet, enten for å straffes eller belønnes ettersom hvor flink man var den brøkdelen av et øyeblikk som et liv varer. Og denne teorien åpner muligheten for at spesiellt slemme sjeler kan gå igjen for å skremme slemme barn, så de kanskje bli snille. Men siden det bare er en Hulder, så vil jeg tro at hun er et unntak som naturen har gjort, på lik linje med de andre unntakene som f.eks nøkken, julenissen, alle trollene osv

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.