Jump to content
IGNORED

Ny Rottefella Super Telemark med stive stag


Omnilite
 Share

Recommended Posts

Rottefella har omsider kommet med et alternativ til Voile 3pin! 

Super Selemark har nå kommet med Stive stag med fjærer. Tåboksen er den samme som før, men nå med feste til stag som er avtagbare med snapfeste, noe som gjør den til Hardwire.

Er ikke lagt ut på sidene til Rottefella enda, men Oslo Sportslager hadde det med i sitt ferske nyhetsbrev. Mer prisgundtig enn Voile (1399,- i nyhetsbrevet)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
På 25.1.2020 den 8.31, AmundJS skrev:

Er det oppgraderingsverdig å gå ifra Riva 3 til nye rottefella super telemark med wire? 

Spørs hva du tenker å bruke den til; Riva 3 syns jeg ikke funger å gå med, så hvis det er bruken er det en oppgradering. Hvis Riva 3 brukes på toppturski med feller så er Voile Switchback et bedre alternativ. Hvis Riva 3 brukes på vanlige telemarkski for bakke så er tåbøylen unødvendig, men det minker på alternativene på 75 mm.

Jeg har kjøpt Super telemark med wire som erstatning for Riva 412 på Fischer E109, og den er bedre å gå med selv om Riva 412'ene mine har pivotpunktet for kabelen i fremste posisjon (jeg prøvde først med bakre, og da fikk jeg for første gang gnagsår på hælene). Det gjenstår dog å prøve bindingen i nedoverbakker, så jeg kan ikke si noe om hvordan fjærene/hælbøylen fungerer. Det virker kraftig nok på skoene mine, så jeg er litt spent, men Asolo Morgedal'ene mine er noen år. Stagene og hælbøylene er symmetriske, så det roterer ikke veldig lett i festene på den asymmetriske frambindingen når jeg tester for hånd. Jeg kommer antagelig til å bøye/tilpasse stagene litt. Jeg har også noen gamle hælbøyler fra Chili med ekspansjonsfjærer og stive stag som jeg har lyst til å teste på bindingen etterhvert; De passet i hvert fall da jeg testet de inne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy