Gå til innhold
  • Bli medlem

Dagens Video, med muligheter for konstruktiv kritikk/tips


tshansen

Anbefalte innlegg

tshansen skrev (2 timer siden):

Er du usikker på hvilken turkopp du skal velge? Jeg har funnet svaret! Fantastisk sak som sikrer god kaffe hver morgen 😂 

 

 

Koppen er bra, men ikke perfekt.

Har fjernet den ubrukelige hanken.

Og så bør man borte ett lite luftehull i midten av lokken under flappen. Hvis ikke presses lokket av når tykket øker, og velter den da er det kaffet utover hele soveposen. Med ett bittelite luftehull i lokket, blir det bare noen dråper.

Passer rett oppi skål med lokk fra europris.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 måneder senere...
Annonse

Prøve å skremme liv i en gammel tråd 🙂

Satte sammen en snutt fra en "fjelltur" (dagstur) i Trysil med en liten valp. Såpass ung valp skal ikke gå for mye så det ble mest å sitte i sekken. Brukt Gopro 6 og 7 i denne. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Som du sier er det godt ingen ble skadet, men likefullt veldig kjedelig. Utrolig å se hvilke krefter som har vært i sving. Forferdelig mye både papirarbeid, opprydning, bekymringer i forhold til det som har skjedd, og med hva som kunne ha skjedd og kan det skje igjen?

Fin film, selv om jeg trykket: trist.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

rayun skrev (23 minutter siden):

Som du sier er det godt ingen ble skadet, men likefullt veldig kjedelig. Utrolig å se hvilke krefter som har vært i sving. Forferdelig mye både papirarbeid, opprydning, bekymringer i forhold til det som har skjedd, og med hva som kunne ha skjedd og kan det skje igjen?

Fin film, selv om jeg trykket: trist.

Takk for det. Ja det er alltid kjedelig å se så mye historie forsvinne i havet på denne måten. Men så lenge det ikke er skade på mennesker, må man bare godta at slik er det. Det er ekstremt mye i etterkant av slike skred. Nå er det bare å få på plass NVE, Geologer, representanter fra kommunen også får vi se hva som blir gjort med fjellet som fortsatt står og hvor lang tid det går før man kan begynne å bygge opp igjen det som er gått tapt. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
On 6/28/2020 at 10:56 PM, Ikigai said:

Hehe, det kameraet er nok litt for stort til det meste. Hadde det med på topptur i natt og vekten er merkbar (6,5 kg med fotoutstyr). Har to batterier til kameraet, og bruker stort sett det største og har det mindre i backup. Med det største så står det at jeg har 236 minutter (ca 4 timer) til rådighet. Aner ikke hva det er i faktisk bruk, men det pleier å være mer enn nok til dagsturer og ca det jeg trenger for en overnattingstur. Da filmer jeg mye og lar kameraet stå på over lengre perioder. Et sånt batteri veier forøvrig 434 gram, så jeg har mye jeg må spare inn på titanium ditt og titanium datt. Kan si det så enkelt at det blir en R5 på meg også. 😄

Ja, har en Videomicro jeg også. Alt jeg har filmet før turvideoene brukte jeg den. Fantastisk lett og liten sak, men føler den ikke strekker til når det blåser, noe det gjør mye av her i Lofoten. Ja, når du nevner han så mener jeg å huske at han nevnte at han bruker kun én mikrofon på kamera når han skal forflytte seg og vil holde det enkelt, og drar fram stereoriggen når han holder seg mer i ro. Lyden han får til er i en klasse for seg, og han har tydeligvis god peiling. Selv om folk flest kanskje ikke kan peke på hva forskjellen er så tror jeg folk indirekte blir positivt påvirket av god lyd. De skjønner at noe er bra og behagelig å se på, uten å helt vite hvorfor. Jeg ønsker å oppnå noe av det samme med komposisjon og klipping. Mye å lære fra spillefilmer, som det å lede øyet til seeren, f.eks. det at noe foregår i venstre del av bildet i ett klipp, at det da i neste klipp også foregår på venstre side slik at øynene ikke må leite rundt i bildet for å finne stedet og handlingen som er i fokus.

Bare hyggelig å dele! Du får gi en lyd hvis du kommer over noen geniale løsninger på lydoppsett. 👍🏻Gleder meg også til å se flere dronevideoer fra vestlandet. Er fra Bergen så det er kjekt å se fine klipp fra hjemtraktene!

Kan se det at det kan bli en r5 eller r6mkii. For min del ble det Lumix og panasonic, blir en s5iix senere i år. Trenger ikke 8k, men 6k oppskalert til 8k kan bli bra. Lurte litt på om jeg skulle få 8k TV her på berget i Bergen, men landet på en LG OLED 4k 55 tommer. Hadde ikke fått en 65 tommer opp de smale trappene uansett! Med en Lumix s5, og opptak i uhd/4k på en 55 tommer, blir bra nok. Hadde ikke sett forskjellen mellom det og 8k. Jeg tror det blir mer og mer skjeldent at man har dedikert videokamera som sånn din. Hybrid kameraer om det er Canon, eller Lumix, eller Fujifilm, er nå så bra at det er vanskelig forsvare ha både en videokamera og photo-kamera samtidig. Derimot meget viktig med god lyd! Der har du gjort det meget bra! Minst like viktig som bilde! Også bor i Bergen, og har drone også, kom gjerne med flere vids!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 8 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.