Gå til innhold
varmtvann

litt skranglete i kneet

Anbefalte innlegg

Kne ledd er litt kompliserte og det er flere ting som kan skje der. Slakke leddbånd, korsbånd, slitasje i leddhinne eller menisk.  Få tatt et bilde av kneet og se om de finner ut noe der, og hvis de blir tale om operasjon for å fikse kneet så ikke aksepter noe annet enn en spesialist. Jeg kan anbefale en dansk spesialist på Aleris, på Nesttun utenfor Bergen hvis han fremdeles jobber der. Jeg har fått operert et kne der, en kollega av meg har operert begge sine knær der og vi var tilbake og fullt restaurert etter noen få uker. En annen kollega av meg ble kne operert på det lokale sykehuset i Stavanger og hun går aldri mer på tur i fjellet. Nå har hun begynt å spille golf, men kneet ble aldri helt bra. Skjult lenke - logg inn for å se den       

Ellers så kan jeg anbefale samme trening med balansebrett som jeg nevnte for "Tutto" som hadde problemer med ankelen. Det styrker muskulaturen rundt kneet og hjelper med å holde ting på plass.

 

Endret av REs

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 17.10.2019 den 10.04, tubbs skrev:

Tar selv Omega-3 men mine menisker så ut som flaskekoster og det fikser nok ikke piller :D

Du trenger ikke kjøpe Omega-3 eller andre piller med diverse "lurium" som skal hjelpe mot leddsmerter. Møllers tran gjør samme nytte. Jeg har jobbet sammen med en proff syklist, en dame som har brukt halve livet på å sykle og å trene andre syklister. Hun har vert med i VM, OL, Tour de France etc. etc. og er den eneste norske kvinnelige syklisten med VM medalje i banesykling. Det var hun som anbefalte meg Møllers tran. Den inneholder alt du trenger for å holde leddene friske. Dette er vel kjent i sykkelmiljøene rundt om i Norge, men den helbreder ikke skader. 

Skjult lenke - logg inn for å se den 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
15 timer siden, varmtvann skrev:

 

Skjult lenke - logg inn for å se den skal ta med meg dette hvis jeg trenger operasjon - men føler meg heldigvis litt bedre nå enn jeg gjorde da jeg først posta her, så nå er jeg egentlig positivt innstilt til at trening skal hjelpe. Skal over på treningsstudio om en times tid og skal se etter det der balansebrettet. Har sett at de har det der. 

Som nevnt ovenfor så ødela jeg en menisk, den sprakk,  på en fjelltur for en del år siden, men den ble operert og jeg ble helt fin. I sommer var jeg en uke i fjellet med dagsetapper fra 5 til 8 timer, og de to siste dagene var smertene i kneet som ble operert tilbake. Jeg gikk på sterke rosa tabletter de to siste dagene for å komme meg hjem og det tok flere dager før jeg kunne gå en trapp på normalt vis. Slike skader som dette blir ikke bedre av seg selv, men smertene forsvinner helt til du henger en tung sekk på ryggen og går i timevis. Da kommer problemene tilbake. Et ødelagt kne blir aldri helt 100%,  men med rett behandling så blir det så mye bedre at du kan leve som normalt. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.