Gå til innhold
tttime

Rødt eller grønt telt

Anbefalte innlegg

De tre nyeste teltene mine er røde, rett og slett fordi jeg liker fargen.  Jeg har sluttet å tenke på rødt Allak som en halv tomat i naturen.  Det er ikke nødvendigvis en ulempe med rødt telt nær sivilisasjonen: tenk på det som et signal som på lang avstand sier "her er det opptatt, finn en annen teltplass" :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
5 timer siden, SnorreL skrev:

Og derrr, etter så mange innlegg pro rødt enda jeg egentlig ikke liker lyset i rødt telt,  fikk jeg lyst på rødt telt igjen.... Må ta meg sammen ass..

Det er bare å tenke på hvordan det røde teltet kommer til å se ut etter noen år med solbleking.  Rosa telt, anyone?

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
5 timer siden, tttime skrev:

Har egentlig ikke bestemt meg enda. Vurderer Unna som helårstelt, dvs at jeg bytter ut det gule innerteltet med mesh innertelt når vintern er over. Heller mot rødt, men jeg er litt redd hvordan det er å oppholde seg i med mesh innertelt. Noen erfaringer når det gjelder dette? Har egentlig lagt fra meg grønt, så står mellom sand eller rødt.

Jeg har et rødt Akto som jeg har netting-innertelt til, som jeg stort sett bruker kun med tarp.  Den ene gangen jeg brukte netting-innerteltet med det røde ytterteltet var det merkbart mørkere inne i teltet, sammenlignet med hva det ville vært det vanlige innerteltet.   Jeg tror ikke du vil se særlig til ytterteltfargen gjennom nettingen, bortsett fra når sola skinner på teltet.

Vanlig innertelt og netting veier omtrent like mye, så du sparer ikke noe vekt.  Men det vil bli et litt luftigere telt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.