Jump to content
IGNORED

Rab Andes / Expedition soveposer


Terka
 Share

Recommended Posts

Hadde tidligere rab andes 800 og solgte denne etter noen måneder da jeg selv ikke syntes den holdt mål når det gjaldt lovet temperaturgrense. På posen stod det "rab sleep limit -22c". Selv frøs jeg da gradstokken bikket minus 13-14 c. Syntes også det lett oppstod områder hvor dun var totalt fraværende. Oppgraderte til rab andes 1000. Selv om jeg ikke har fått testet denne i veldig lave temperaturer enda synes jeg den virker langt mindre utsatt for kuldebroer grunnet den økte dunmengden. Vil få testet denne godt til vinteren, så kan evt komme med en grundigere tilbakemelding da.  

Forøvrig er begge posene svært gjennomførte når det kommer til valg av materialer, og helhetsutrykket når det gjelder kvalitet er meget godt. 

Edited by KS10
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Annonse
1 hour ago, Lepra said:

Hei KS10!

Jeg vurderer Rab Andes 1000 på tilbud til 5399kr. Forstod det slik du byttet en 800 med en 1000 og lurte på om du har gjort deg opp noen meninger eller erfaringer med Andes 1000?

Takknemlig for svar!

Hei. Har brukt posen en stund nå og alt i alt er jeg veldig fornøyd. Kvalitetsfølelsen er helt topp, dunfordelingen er bra og posen har holdt meg varm ned til parogtyve minus (målt utenfor teltet) i ullundertøy. 

Hvor varm man holder seg vil jo avhenge av svært mange faktorer (alder, muskel- og fettmasse, bekledning, matinntak etc.). Har det vært skikkelig kaldt har jeg supplert med varmeflaske og ekstra klær. Da har jeg klar meg fint meg utetemperatur som har nærma seg 30 blå. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy