Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hvordan er hullet? Er det ett nålehull?

Jeg har reparert flere hull med limen i repkittet. Tøm underlaget for luft, legg på en dråpe. Når denne har tørket etter 10 minutter legger du en ny større dråpe på. Det er en permanent reprasjon :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
58 minutter siden, Bjørnemamma1969 skrev:

Hei, og takk for svar. Hullet er et brennhull på størrelse med en 10 øring midt i mellom to pølser. La på et godt lag med Loctite Powerglue og la på reservelappen fra kittet. Dette må nok fjernes før jeg gjør et siste forsøk.

shopping.webp 3 kB · 2 downloads

Får ikke åpnet bildet, men det høres ut som ett vanskelig sted å lappe ja.

Endret av Marius Engelsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av Ulrikke Ryen Haakonsen
   Hei! 
   Er det noen som kan gi med et tips til hvordan jeg kan få på plass de 4 stengene i stoltrekket/ chairkit til Exped downmat LW. Det føles ut som at stoltrekket har krympet eller at stengene har blitt for lange? 🤷🏼‍♀️

  • Av Shaleyshale
   Hei,
   Noen som har erfaring med  Exped Downmat UL Winter LW og/eller Therm-a-Rest NeoAir Xtherm Large? Vurderer sistnevnte siden det er noe lettere, men er litt stressa for slitestyrke, hvor enkelt det er å blåse opp (sammenlignet med motparten), samt at jeg har hørt at det bråker mye når en beveger seg på det. 
   Det gamle liggeunderlaget bestemte seg for å si BANG i Femundsmarka og er derfor på jakt etter et nytt 4-sesongs liggeunderlag  Andre forslag er også velkomne 
  • Av beateoh
   Etter mye research her ikke har jeg konkludert med at Exped orion 3 virker som et bra telt til mitt bruk. Jeg har tenkt å bruke det på fleredagersturer i bl.a Rondane, og klarer ikke bestemme meg for om jeg skal gå for ekstreme eller ul. Fordelen med ul er såklart vekt, mens fordelene med extreme er slitestyrke og pris. 
   Er det noen som har erfaring med bruk av orion ul i høyfjellet og vet hvordan dette er med tanke på vindstabilitet og sikkerhet? Føler man seg trygg i et ul i mye vær? 
   Har lest en del tråder om disse teltene her inne, men ikke klart å konkludere basert på disse. 
  • Av jso
   Hei.
   Sitter nå her og har bestilt diverse soveposer for bruk i sommerhalvåret, og mulig noe vår og høst. Brukes på enkle turer i nærmiljøet med familien, stort sett. 
   Har nå bestilt 
   Helsport svadalen - sendes tilbake. Litt kort.
   Mountain equipment classic 500 Lang - hentes på posten i dag. Kona har en sånn og den virker fin, men er litt dyr. Dog bruker jeg gjerne litt ekstra for å få noe litt fint.
   Skjult lenke - logg inn for å se den
   Haglöfs ursus -9
   Skjult lenke - logg inn for å se den
   Den jeg på en måte har mest lyst på, men også er litt usikker på, er denne
   Skjult lenke - logg inn for å se den
   som jeg har bestilt for 1999 på fjellsport.
   Vil denne holde til sommer og litt vår og høst? Ser folk har poser med omtrent samme mengde dun, og tenker at jeg nok vil være komfortabel i den. Et annet moment er at jeg ofte leser på kveldene, og derfor sovner med posen åpen, slik at det blir kaldt. Med denne vil jeg kunne ha posen helt på, og bare stikke armene ut for å holde boka. Genialt? 
   Bruker også litt hengekøye, og den ser jo fin ut til dette og. Har dessuten andre poser, bl.a. en eldre Norheim dunpose, som kan brukes når det er kaldere.
   Hva sier folket?
    
    
    
  • Av jso
   Hei.
   Jeg bestilte disse underlagene, og lurer på om det er noen fantastisk god grunn til å beholde exped-underlaget fremfor mammut-underlaget.
   Skjult lenke - logg inn for å se den
   Skjult lenke - logg inn for å se den
   Mammut er jo under halve prisen, og kostet frem til i natt 1400 kroner, men ble satt ned til 799, samt at jeg fikk 25% fjellforumrabatt, slik at det endte på ca 600,-
    
   Exped-underlaget er allerede satt ned fra 1999 til 1399, derfor ingen ekstra rabatt på dette.
   Skal stort sett brukes på teltturer med familien vår og sommer, så jeg tenker at r-verdi på mammut holder.
   Det jeg er mest bekymret for er at kvaliteten skal være veldig mye lavere på mammut-underlaget, men er den evt. bedre kvaliteten på exped verdt å betale mer enn dobbel pris for?
   Kan legge til at jeg har et exped dobbeltunderlag (som ikke er brukt ennå) med pumpebag, og denne skal vel fungere med mammut-underlaget?
   Mvh Jon
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.