Gå til innhold
Gjest fightingfalcon

Piteraq eller Fjellpulken artic bedding?

Anbefalte innlegg

5 minutter siden, Marius Engelsen skrev:

Godt tips.

Hvordan tenker du at lommene bør plasseres og lages? Hva er praktisk å legge i lommene?

Jeg bruker stivt drag, og derfor pulksekk for å ha ting tilgjengelig under marsj.

Etter min mening bør det være lomme med plass til dunjakke og hansker/votter, lomme til lunch og snacks og en lomme til småting som googles, skismurning/ feller, gps og lignende.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 10.9.2019 den 20.23, fightingfalcon skrev:

Hei! jeg skal gå til anskaffelse av artic bedding og ser det er flere produsenter som lager dette. Rab, Piteraq og Fjellpulken. Jeg har null erfaring med alle produsentene. Er det noen som har 

noe anbefalinger på dette? 

Jeg har netopp handlet bedding, og gikk for Fjellpulken sin variant. Har ikke erfaringer med noen av de nevnte produsentene fra tidligere når det gjelder bedding jeg heller, men har lest at Rab sine er bare å styre unna da bærehåndtak ryker veldig lett. Det samme gjelder visst også Rab sine pulkbager. Piteraq sin HD versjon er det jo en del som bruker, så du handler nok trygt med å velge enten den eller fjellpulken sin. Jeg har fjellpulken nyere pulk bager (grønn type) i både 200 og 250 liter og er fornøyd med disse, så da ble det bedding i samme serien for min del.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
21 timer siden, Sig Man skrev:

Det jeg har sett av fjellpulken sin bedding er helt sjanseløse løsninger på lukking av lommene oppå. Antar at dette var en tidlig modell, og håper for fjellpulken sin del at dem har ordnet dette!

Her er fjellpulkens siste oppdaterte versjon. 2 store lommer og 3 små, alle med vannavvisende glidelåser. Førsteinntrykket er veldig godt. Liker godt den innvendige lomma til bamseunderlaget som skal nederst i beddingen. 


 

 

 

 

F82562FF-7E35-4BB7-9827-9D7C5D42A5CC.jpeg

94564ADD-3338-4193-86AB-D3D75AA09720.jpeg

043E89EE-A9EE-46E2-A351-28360404978D.jpeg

Endret av Emanuel Desperados

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Liten input direkte fra strynfjellet her vi nå befinner oss. Første turen med beddingen fra fjellpulken. Fungert problemfritt i forhold til det en bedding skal gjøre. Vi har blitt ovrrasket av været her. Var spådd mellom 7-12 minus, men fikk minus 25 første natta. Da beddingen ikke har sideåpning som piteraq har, forsøkte jeg å benytte den som overbag, og jammen.. Gjorde underverker for varmen i posen. Tror nok en del av det kommer at jeg fikk soveposen min mer komprimert mot kroppen og dermed mindre luft å varme opp, men alikevel. Jeg er en stor mann på 187cm og 127 kg, så får ikke lukket den helt opp, men null problem for frøkna her. Vi bruker begge synmat 9lw. Gledelig ekstrafunksjon av beddingen der altså. Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

 

7E5FF722-5D87-442D-89C3-B82ED90E01FA.jpeg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
32 minutter siden, Fotogubbe skrev:

Skjult lenke - logg inn for å se denHvilken sovepose bruker du?

Både jeg og frøkna bruker MH Lamina bonfire -34, så synteposer altså. Dette er jo relativt store poser. Veldig deilig, men ikke så fordelaktig når det bikker -20. Da skulle man nok hatt noe mer komprimert

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
34 minutter siden, tronn skrev:

Hva mener dere kjøpesterke fjellforumere om denne da?

Ikke for blakke lettpakkere ihvertfall. 

Skjult lenke - logg inn for å se den

Har man verken bedding, teltpose eller chairkit og er ute etter alle tre, så kan det vel muligens forsvares. Men jeg ville uansett kjøpt alle tre hver for seg. Da har man chairkit på sommerhalvåret også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.