Gå til innhold
Bjørnar Ø

ut på tur...artikkel fra NRK

Anbefalte innlegg

En interessant artikkel som belyser en del gode spørsmål og problem stillinger. Samtidig er det også veldig vanskelig å si noe svart/hvitt om hva som er riktige turer for barn og voksne. Det blir jo litt samme problemstilling som bare voksne som legger ut på turer de ikke har forutsetning for å takle. Tar de i tillegg med små barn så blir det jo enda verre. 

Men både barn og voksne er jo veldig forskjellige og det er veldig individuelt hva som passer forskjellige barn og voksne.

Som hovedregel er det bra at barn lærer seg egne grenser og takler å ha det ubehagelig. Det kan de vokse enormt mye på. Men det kan være en vanskelig balansegang. Man skal ikke være altfor overbeskyttende mot barn men samtidig også gi de utfordringer som ikke er helt urealistiske og som gir fornuftig mestring.

Det handler vel om å være fornuftig å legge opp turer på barnas individuelle prinsipper når man faktisk har med barn på tur. Det jeg vertfall er motstander av er egoistiske voksne som presser med barn på turer som egentelig er voksenturer og rene ego tripper for at de voksne skal oppfylle egne drømmer og mål - da blir det uansett feil!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.