Gå til innhold
Knupp'n

Trenger haspelstang til snella

Anbefalte innlegg

Kjøpte meg samme snelle som deg og valgte til slutt 2-delt Shimano beastmaster 180cm Ex spinning. En helt fantastisk kombo, stradic'en og stanga passer perfekt sammen hva gjelder vekt. Kan varmt anbefales. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har en beastmaster på 165 cm med shimano technium 1000 snelle og nå den nye på 180 cm med stradic ci4 1000 ,da jeg fisker mye i skog og hei. I tillegg har jeg en 9 eller 10 - fot (husker ikke nøyaktig ...) beastmaster som jeg bruker på snaufjellet. Har pleid å sette technium-snella på den. Ikke forsøkt med stradic enda, men tenker det fungerer brillefint. 

Som du skjønner er jeg beastmaster-fan. Med forbehold om at jeg aldri har fisket med speedmaster, så er beastmaster en helt rå stang - jeg tør påstå den beste til ultralett fiske. Men dette er jo veldig subjektivt 😁

Vet det er enkelte her som argumenterer for større snelle med lengre stenger, aka 2500 str, men det har ikke jeg erfaring med og tror jeg skal klare meg fint med det jeg har 😊

 

Lykke til med kjøp! 

 

Edit: her har vel Skjult lenke - logg inn for å se den mye mer erfaring enn meg og dertil sterke og valide meninger 😊 Han har hjulpet meg mye i stang, snelle og mono/multifilament - jungelen. 

Endret av Kikut

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tillegg : jeg tror nok kastelengde er betydelig mer avhengig av type line (prøvde nanofil for første gang i sommer, virker lovende og kaster langt!), enn det er av spolediameter.. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.