Gå til innhold
  • Bli medlem

Tørke kjøtt


Vegard Madsen

Anbefalte innlegg

Annonse

Har tørka mye kjøtt i dehydrator men da som beef jerky.
For at kjøttet ikke skal bli dårlig så er det en fordel med luftsirkulasjon og en temp over 48 grader.
Steikovn med varmluft fungerer om man setter døra på gløtt

2017-12-16 22.32.59.jpg

Endret av tubbs
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...
On 7/16/2019 at 5:12 PM, tubbs said:

Har tørka mye kjøtt i dehydrator men da som beef jerky.
For at kjøttet ikke skal bli dårlig så er det en fordel med luftsirkulasjon og en temp over 48 grader.
Steikovn med varmluft fungerer om man setter døra på gløtt

2017-12-16 22.32.59.jpg

Akkurat slik brukte jeg å gjøre det med stekeovn og varmluft..fungerer utmerket,, har også tørket mye sopp slik og slik kom jeg på ide om snacks tørket kjøtt i en fei

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.