Gå til innhold
DenGladeVandrer

Teltplass ved vann i Østmarka

Anbefalte innlegg

Har nylig blitt bitt av "telt-basillen" etter å traska rundt i over 10 år.  Har aldri sett ett etter plasser, da jeg ikke har vært int. i det før nå. 

Tenker å telte i Østmarka fredag etter jobb til lørdag. Er ganske godt kjent i Østmarka, og finner meg nok en plass. Men noen som vet om noen "krem"-plasser. Jeg skal gå fra jobb på Lindeberg, og tenker å gå 1-2 mil før jeg camper.  Sånn geografisk sett, tenker jeg Halsjøen/Drettevanet/Fiseklausa/Endtjernet/Mønevann/Fløyta/Skålsjøen..... sånn ca. 

Dagen etter har jeg absolutt ingen plan. Om jeg ender opp Skullerud eller Blystadlia er et fett. (Lenge leve Ruter :+) )

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Skrevet (endret)

Er jo noen "kremplasser" innover Fløyta langs DNT-stien (mellom Tangen og Finnland) og innerst på motsatt side av DNT-hytta ved Røyrivann(kanskje vanskelig å nå uten kano),  men de er ofte opptatt da området er populært. Langs sørøst-siden av Skålsjøen er det noen muligheter og Tonevann har også etpar fine camp-steder på sørsiden. Drettvann tror jeg det ikke er lov å campe ved. 

Generelt er det jo lettere å finne ledige camp-steder jo tidligere du er ute og jo lengre inn i marka du kommer. ☺️

Endret av RoyN

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har padlet fra Mønevann og innover mot DNT-hytta flere ganger. Generelt er det ganske bratt langs bredden på de fleste vannene, og vanskelig å finne fine teltplasser. Men det er noen fine odder og nes, men de er som nevnt over, ofte opptatt. Dette er jo E6 for Kanoer i Østmarka .... 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ble ikke telt gitt.

Gikk av bussen ved Nesåsen i solskinn. (Hadde jo regna fra seg på dagen).. YR sa intet om regn (vet jo at det ikke er garanti).

Før jeg kom til Losby begynte det å dryppe..... som ble til en kraftig skur. Vurderte å snu.... telte i bløta når jeg er bløt (selvsagt regnjakke i sekken).. frista ikke.... men jeg VILLE ha en Marka-natt. 

Heldigvis ikke langt til Røyrivannskoia (sov der i 15 eller 16)... har alltid nøkkel med på tur.... så jeg kan smette innom å skrive i gjesteboka. Trengte ikke tenke 2 ganger. 

Regnet slutta..og sola titta fram.... men...jeg låste meg inn på Stallen... håpa at ingen kom. Flaks..... kom to kanoer til nabo-koia.

Etter middag.... vurderte jeg teltet.... men ville la bokser (glemte ekstra) tørke... og var sliten etter jobb (selv om det ikke var lange turen).

Gikk på teltplass-jakt i dag... plotta inn plasser på GPSen ved Tonevann....Tømmerholtjern og Eiriksvann på vei til Østmsrkskapellet og målgang ved Mortendrud.

 

Lenge leve Østmsrka 😎😊👍👌

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mange fine plasser å telte ved Nøklevann. Har hengt endel i hengekøye der for så å dra rett på jobb. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.