Gå til innhold
VillmarksHuldra

Husky vs. Dansk Svensk Gårdshund

Anbefalte innlegg

Mye annet gøy å velge mellom der ja.  Jeg har en sbina inu som heter Alma, du kan se henne på @psykolog.med.sovepose. Hun er en helt nydelig turhund og kan lett funke som varmeflaske i soveposen, den har teflonpels, så det meste av skitt og søle preller av hvilket er ekstremt praktisk i telt, de markerer når ukjente og dyr nærmer seg leiren, men kan oppdras til ikke å bjeffe i leilighet. Er rolig inne og et fyrverkeri ute, skikkelig arbeidsjern.Vår er helt nydelig med barn og kan gå løs når det ikke er snø og ikke båndtvang. Ganske sta rase, så man må oppdra de ganske konsekvent, men det er vår første hund og vi fikk det til fint. 

For å ta en annen ting: Jeg vil anbfale deg å se på individet, ikke rasen. Det er veldig stor forskjell på individene innenfor rasen og selv om en rase skal være det ene og det andre, kan den valpen du får være helt annerledes.

Shibaen har for eksempel veldig god og varm pels, men akkurat Alma har deilig myk, men dessverre litt kald pels. Hun må derfor ha ekstra dekken på om vinteren hvis vi er på telttur der hun blir stående stille. Det vil si: til "normalt bruk", for eksempel ta med shibaen på et skitur med bålpause, vil ikke være noe problem, men når den står ute i et par timer på kvelden mens vi sitter ved bålet, da fryser hun. Hvis jeg var mye ute, så ville jeg aldri valgt en hund som har dårlig pels, det er slitsomt å passe på at de hele tiden har det varmt nok. 

image.png

Endret av Sovjetunionen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.