Gå til innhold
Bjørn J

Bør vi slutte å handle på XXL?

Anbefalte innlegg

6 timer siden, tubbs skrev:

En kompis jobba på XXL Alna for noen år siden. Måtte spørre han om hvordan de kunne selge Asics løpesko
så nedsatt. (Veil. pris var 1899,- og de solgte ut for 499,- ) Utgått modell var svaret og vi tjener fortsatt penger.
Hvis ikke hadde de blitt destruert og avskrevet i regnskapet.
Ingen som driver forretning selger ting med tap om de heller kan destruere og avskrive.
Logisk, men trist.
 

det er ikke helt sånn det fungerer.. om du selger en sko til 499 så taper du mindre penger på den enn om du destruerer den. å selge varer med tap er helt vanlig i detalijhandel, du trekker folk til butikken, de kjøper kanskje mer. de kjøper kanskje de strategisk plaserte varene mine i kassa området til en liten sum, som jeg har veldig stor margin på. ting folk ikke tenker over er at butikker også tjener penger på lojalitetsbonuser. om de handler masse vare fra da" f.eks  Asics " så får de "bonuser" ifra leverandør. man kutter priser på ting for og få meg og deg inn døra. for når du har vært der og handlet billig en gang, så er treskelen for og dra inn dit og handle neste gang du trenger noe neste gang mindre. men for all del! sportsbutikker har veldig gode marginer på klær og utstyr kontra mange andre butikkbransjer

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
52 minutter siden, Terka skrev:

Skjult lenke - logg inn for å se den, "Du er tørr som Sahara" sier jr på 11 år når jeg forsøker å spøke med han. 😁

eple faller ikke langt ifra stammen da skjønner jeg :D❤️

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

greit også og huske på at XXL har mange varehus, og historiene fra en eller noen flere trenger ikke gjelde alle :) selv om sjefen på et i oslo er en k** så trenger ikke dem være det i trondheim og Sarpsborg :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 7.1.2020 den 5.47, Kristian J. Vabø skrev:

Sett noe på de andre butikkene i forhold? Er det kun XXL?
!

kjenner godt en som jobber et hakk over butikknivå i Intersport. og han mener at trykket på klær og utstyr er blitt mindre og at små ting, som turmat, og småtteri er det som selgest mest av.

mye av dette tror jeg er pga at folk begynner og bli mer bevist på og bevare klær og ting. mange flere kjøper brukt. og det er kjempebra! for en bonanzan som har vært på klær og utstyr har jo vært helt på styr! hvor mange av oss er det ikke som har et telt, eller en sovepose for mye i skapet? som vi lurer oss selv til og tro at vi trenger, selv om den kun har vært med på en tur de to siste åra? 🤣

På 7.1.2020 den 5.47, Kristian J. Vabø skrev:


Kanskje fler har merket det, men syntes at etter G-Max ble borte, så har G-Sport tapt seg sykt mye. Har fulgt litt med på tilbudene på salg de har hatt nå i siste tiden, og det har vært svært skuffende.. Svært lite "spennende" produkter på salg. Blir spennende å se hvordan det blir når alt det der blir kun Intersport.
 

mye av det som du sier fordi de skal bli intersport. mye av det g-sport gjør nå er jo og tømme butikken og kvitte seg med butikk lager så dem slipper og føre det over til intersport. ( var visst ikke så enkelt og bare føre det over i intersport sinn lagerbeholding )

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.