Gå til innhold
Bjørn J

Bør vi slutte å handle på XXL?

Anbefalte innlegg

Jeg er veldig usikker på om den gulltiden (for oss forbrukere) vi har nå kan fortsette. G-max og G-sport er borte. Går XXL dukken baner det kanskje veien for andre aktører. Jeg er veldig usikker på om prisene vil holdes lave. Det er vel mye som tyder på det motsatte, for "alle" taper jo penger nå. I verste fall sitter vi der med bare Stormbergbutikker og Brandsdal of Norway eller lignende.

Fryktelig synd at de lokale sportsbutikkene blir taperne, for de lokale butikkene støtter veldig opp i lokalmiljøene. Dette har en stor verdi for idrettslagene. Ungene kan prøve sko/drakter osv Det blir håpløst om den ene sportsbutikken vi har må legge ned fordi folk bare handler på nett. Men det går den veien med mange andre bransjer lokalt, så all ære til de som tør å satse.

Jeg husker en gang jeg skulle kjøpe en barnepulk, og prisen var 3499 inkl drag på XXL.  Jeg ønsket å støtte min lokale butikk og fortalte om dilemmaet - da ga han meg en pris på 4000, som sikkert var omtrent den prisen jeg måtte ha betalt med frakt  hos XXL. Når jeg betalte sa han at han tapte 1000 på den handelen. Det var et tankekors, og egentlig var jeg plutselig usikker på om jeg hadde støttet den bedriften. Mest sannsynlig er det en masse mennesker som ikke bryr seg om prisen når de handler f.eks. en pulk. De skal ha en pulk, og betaler villig 6500 for den pulken eller whatever. Så jeg vet ikke.. prisen betyr ikke alt...

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det blir vel med XXL shopping som med det meste annet. Man fortsetter å handle der men man holder seg for nesen når man gjør det. (Jeg har det slik selv med en lokal byggevarebutikk - håpløs betjening, men godt utvalg.)

Det hadde vært verre for de om de bare var en nettbutikk - da kunne fort slikt dårlig rykte gått virkelig ut over omsetningen. De kjører noen gode rabatter tidvis, og selv om jeg har 40% (via dnt) på f.eks. Viking sin nettbutikk så er XXL mye rimeligere på favorittskoene mine fra Viking. Super returordning har de også..Men blir spennende å se - kan nok hende at noen butikker forsvinner fremover..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
21 minutter siden, Bjørn J skrev:

Og litt mer detaljer fra granskingen av XXL:

Jeg må si jeg syns den  historien om den ansatte som fikk en 6-bag med øl for å overnatte i telt i senteret fordi alarmen var ute av drift var noe spesiell! Her kunne man sikkert hjulpet til på dugnaden :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.