Gå til innhold
Linn Mari

Hvilket bånd bruker dere på hunden på tur?

Anbefalte innlegg

Har et tykt bånd med krok i begge ender og flere festepunkter (metallringer) på selve båndet. Da kan jeg justere lengden på båndet, fra ca 1,5 - 3 m, avhengig av hva som passer best der og da. Bruker det også med magebelte når hunden får på trekkselen, og snørekjøring på vinteren. Strikken sitter i beltet, så føler ikke behov for enda mer strikk i båndet.

Siden det er ekstra tykt får jeg godt grep også når jeg holder andre steder på båndet enn i "løkka". Praktisk når man skal kontrollere noen som er ivrig etter å "hilse" på dyr i nærheten.

Har av og til med langline også, slik at hun får løpe fra seg litt når hun er irriterende sprek etter vi har kommet til dagens leirplass..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, Imp skrev:

Jeg har en smart hund, så han har skjønt at han kan bite over båndet dersom jeg ønsker å binde ham fast, feks på tur. Er det noen av båndene dere nevner som er bitesikre? Evt noen som har tips til noe?

Med nok tid vil nok den smarte hunden din klare å bite seg gjennom alt som ikke har metall i seg 😅 Mulig det går an å sette inn båndet med noe som smaker vondt, men jeg ville heller tatt med en plastbelagt wire eller kjetting i sekken.

Feks

Skjult lenke - logg inn for å se den

Skjult lenke - logg inn for å se den

Eller et sånt som brukes i til løpestrenger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.