Gå til innhold
Rismyhr

Vår påvirkning på naturen

Anbefalte innlegg

Mulig denne allerede er delt her på forumet, Skjult lenke - logg inn for å se den

Dette er noe jeg mener det er viktig at vi tar innover oss, spesielt vi som bruker naturen aktivt og som kanskje er med på å inspirere og motivere andre. Jeg har, over flere år, sett hvordan tråder her på forumet i økende grad handler om utstyr og kjøp av dette. Tråder som "Hva har du kjøpt nå?" er noen av de mest aktive trådene og det postes stadig nye innlegg om kjøp av utstyr.

Jeg sier ikke at dette er feil, selv har jeg også gått til innkjøp av forskjellig utstyr opp gjennom årene. Men mer og mer har vært brukt utstyr, noe jeg ser flere og flere har blitt flinkere på. Det er også viktig å vurdere om man faktisk trenger det nye teltet eller den nye soveposen, vil det gjøre turen bedre eller opplevelsen større. Trenger vi virkelig 3 brennere, 4 telt og x-antall soveposer?

Fokuset på utstyr overskygger iblant hva det å tilbringe tid i naturen faktisk handler om. Jeg mener vi har et stort ansvar her på forumet. All aktivitet vi til enhver foretar oss vil alltid ha en viss påvirkning på omgivelsene våres, men økt bevissthet rundt utstyr og hvordan vi forflytter oss tror jeg er viktig. 

Jeg ønsker ikke å rette en pekefinger eller moralisere, men heller oppfordre til økt bevissthet rundt dette. 

God tur! 🙂

 

Endret av Rismyhr

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.