Gå til innhold
tshansen

Alternativ til Lightroom

Anbefalte innlegg

4 minutter siden, Vandrenisse skrev:

Øke prisen?? Er ikke 7000 i året nok? 😲

7000,- for Lightroom?
Da har vel du en annen plan enn det som kun dekker fotoredigering som Lightroom/Photoshop..? Jeg betaler 117,50 pr mnd/1410,- pr år for "Fotoplan", som inkl Photoshop og Lightroom og litt til. Og det syntes ikke jeg er en ille pris for kvalitetsprogramvare som alltid har de nyeste oppdateringene og virker bestandig(hos meg hvertfall).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, Tor-Erik-L-77 skrev:

Lightroom er dessverre ganske tregt selv med en rask og moderne maskin.

Hmm, merker ikke noe treghet på min maskin, og det er en gaming-PC kjøpt på Komplett i 2012.. (Intel® Core i7-2700K 3,50Ghz, 8Gb minne, og skjermkortet er et nyere ASUS GeForce GTX 750Ti 2GB PhysX CUDA). Kjører PS og Lightroom fra egen SSD-disk som kun er til disse to programmene, og ikke noe annet. Windows ligger og på egen SSD og all lagring går til en 3. disk..

Sånn sett så funker denne PCen knall, og veldig dyr var den heller ikke.. ikkeno behov for no overprisa iMac-shait her ;) 

Har man Windows-PC så kan det jo være kjekt å sjekke ytelsen på den, om det er noe som bremser opp.. Jeg har heller ikke så veldig mye annet på denne PCen, ingen unødige programmer som ligger å jobber i bakgrunnen osv. De PCene man kjøper med masse ubrukelig programvare installert fra forhandler/leverandør, holder jeg meg langt unna.

Untitled-11.jpg.9f0edac23148ac533b32c72de3151bec.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.