Gå til innhold
tshansen

Alternativ til Lightroom

Anbefalte innlegg

3 timer siden, tshansen skrev:

Slik det ser ut nå er det ingen som kan måle seg med Lightroom.... DESSVERRE. Ekstra ille er det at jeg har hørt rykter om at de skal øke prisen ytterligere på abbonent tjenesten sin. Noe som er helt hinsides all fornuft. 

Jeg fornyet abonnementet midt nå midt i juni, med slik ett års kontrakt med månedlig betaling. Var ikke noe i e-posten min om fornyelse som tilsa at de skulle endre prisen for de som allerede er abonnenter det nærmeste året i alle fall. Har jo versert noen rykter om at de skulle doble prisen eller no, men det er vel blitt avkreftet.    

9 minutter siden, Vandrenisse skrev:

Øke prisen?? Er ikke 7000 i året nok? 😲 (Dumt spørsmål.. Det blir vel aldri nok...)

7000? Jeg betaler 117/mnd jeg, for Photoshop og Lightroom og det syntes jeg i grunn er helt greit for de to programmene som alltid holdes oppdatert og fungerer veldig bra. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
8 timer siden, tshansen skrev:

Ja, det var vel rundt 99,- jeg betalte i måneden de 3 årene jeg hadde lightroom sist. Å det syns jeg var mye å bruke på et program som jeg ikke eier, det er jo bare en leie! Å det burde vært mulig å velge bare Lightroom uten Photoshop, siden det finnes så mange gode alternativ til Photoshop som jeg bruker. Affinity Photo er helt suverent til mitt bruk.  

Det går jo an å velge lightroom med skylagringsplass på 1 TB. Koster det samme men om man har mer brukt for lagringsplass i skyen enn Photoshop så er det jo et alternativ. Skjult lenke - logg inn for å se den

edit: nei, glem det ... var ikke pc versjonen inkludert, blir stadig lurt av det her lightroom/lightroom classic tullet. Men hvis du er i markedet for alternativer likevel så kanskje skybasert løsning er innafor uansett. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
4 minutter siden, Anders Eriksen skrev:

Blir helt forvirret av hele greiene. Jeg hadde tidligere en versjon av lightromm som jeg kjøpte og installerte på macen. Nå har jeg gått over til nyeste versjon der jeg betaler 130 ish i måneden.. Hva er egentlig forskjellen på lightroom og lightroom classic? Har ikke helt forstått det🤬

Forklares ganske bra (på engelsk) i videoen du finner her: Skjult lenke - logg inn for å se denSkjermbilde.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.