Gå til innhold
KS10

Nye fjellsko- tips?

Anbefalte innlegg

Har du smal eller brei fot? Høy eller lav vrist? 

De forskjellige merkene og modellene er ofte tilpasset en type fot. Norske Alfa er for labber med lav vrist mens LaSportiva ofte passer sydeuropeisk føtter som gjerne er noe smalere og høyere. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da heier jeg på LaSportiva Trango Cube 👍🏻

Veldig fornøyd med den selv. Støvlene sitter godt på foten og er gode å kante med ved klyvin/klatring og de elsker en real steinrøys. Funker fint med tung sekk også.  

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
11 minutter siden, KS10 skrev:

Høres bra ut! Forresten, hvordan opplever du slitestyrken til skoene? Har lest at sålen slites fort, noe som gjør meg litt mer betenkt på å kjøpe dem. De koster tross alt en del. 

Og er de store/små i størrelsen?

Tja. På mine så har gummien blitt hard etter flere års bruk. Skal man ha god friksjon, som man gjerne ønsker på stein, så må gummien også være litt myk. Og da slites den mer. 

Her er våre sko. Min dame Cube og Terka sin Cube og Trail. Vandrestøvelen er mykere i såla (ikke gummien men selve sålen) mens Cube er stivere for å kunne klatre med de. 

Cube-støvlene her er begge mange år og har mange steinrøyser og berg på samvittigheten. Noe hardere gummi er det men selve støvlene er uslitelige. 

98D7B3DC-5ECA-4E11-9508-8E07F78BEA7B.jpeg

7CA4EB33-E2EA-4F33-9F83-DFCE18BF43EA.jpeg

D43C415F-7CE6-4888-8121-13E7B2F130D1.jpeg

103F82CA-D949-4152-B86C-649B3030FB4D.jpeg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
23 minutter siden, Tessatroll skrev:

Den lyseblå? Det er vel igrunn ein Trango evo s? I alle fall det mine heiter, som er samme støvel. Den skil seg slik eg opplever det, frå Cube, mellom anna i solens flex. 

Kanskje det 🤔 har samme støvler som deg. Men disse navnene går det hurramegrundt med. Viktigst er at støvlene er utrolig gode 😂 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
12 minutter siden, Kjell Iver skrev:

Det virker på meg som at dere som har smalere fot har større utvalg å velge mellom, enn oss som har bred fot og lest. Litt misunnelig der. 

Min sambo kjøpte for øvrig Crispi besseggen, og denne har vært en svært god sko for henne, men er ørliten for liten. Denne skoen er desverre utgått nå, og finnes kun på enkelte XXL butikker (damemodellen).

Det tror jeg du har rett i. Men igjen så tror jeg de med lav fot har mer å velge i enn oss med høy fot. Galt blir det uansett 😂

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.