Gå til innhold
Gittiamo

Sports/turklokke

Anbefalte innlegg

50 minutes ago, Gittiamo said:

Hvor bred er du over håndleddet Skjult lenke - logg inn for å se den ? Reff tidligere bilde jeg la ut.  

Og hvordan er pulsmålingen? Ville du trent intervaller med den som den er, eller ville du satt på et pulsbelte? 

Jeg avventer til feriepenger her. Og grubler og kikker og blir absolutt ikke noe klokere. Tror jeg må fokusere på engen opp, eller ned, på standard. Enten en billig og grei klokke som funker og som ikke er så stor, eller gi faen i ferie og gønne på med klokke 😂

Generelt når det gjelder pulsmåling på håndledd så er dette stort sett ikke stabilt eller brukende til aktiviteter med høyere puls å intensitet. For det første er de trege til å følge med på raske svingninger og man kan ikke helt stole på lesninger i høye pulsområder.  I tillegg til dette er det også svært individuelt fra person til person hvor bra lesninger du får. Har prøvd mange forskjellige klokker men samtlige er rimelige håpløse målt mot en brystbasert måler.  Så til dedikerte treningsaktiviteter bruker jeg alltid pulsbelte.

Men til litt seige lange eller korte turer fungerer klokkene helt greit til å gi en fornuftig snittpuls. En annen ting jeg har erfart er at hvis man beveger håndledet mye, som for eksempel ved stavbruk og lignende så blir lesninger fra klokka enda verre. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Personlig merker jeg overhodet ingen ubehageligheter ved å bruke pulsbelte rundt brystet. Merker ikke at jeg har det på. Men jeg har også hørt at noen plages litt med det så må vel bare prøves. De koster ikke all verden.

Jeg vet at Scotch Rythm båndet nevnt lenger opp her som er til å ha rundt overarmen fungerer veldig bra som alternativ til brystreim.

Men førstevalget bør være brystreim så fremt det ikke skaper noe ubehag. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 hours ago, Gittiamo said:

Da kom det en nyhet seilende inn i går. En ren løpeklokke for veldig små håndledd. Den var knapt merkbar på når jeg prøvde den. Men det står GPS, men jeg får følelsen av at den ikke viser mer enn maks nødvendig. Ikke høyde? (Det er jo sjukt viktig i fjellet) Noen som skjønner utifra dette om man kan få kart og høydemeter fra denne inn på mobilen? For om man kan ha kartet på mobilen så kan man se i ettertid hvor langt og høyt man har surra rundt. Den har ikke TrackBack. Butikken visste ikke så mye om klokka.

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

Mangler nok ABC, Altimeter-Barometer-Compass.

Rene løpeklokker har sjeldent dette 😉

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.