Gå til innhold
Tessatroll

Rustfritt stål - misfarging

Anbefalte innlegg

Vi får rette en takk til Skjult lenke - logg inn for å se den som sendte meg den på PM så jeg kunne briefe med den tidligere i tråden 🤣
Men innså jo at den kan være nyttig så la den ut pga det isteden :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
10 minutter siden, Truant76 skrev:

En slik kjele er vel presset ut i form av et stempel el.? Kan det tenkes at prosessen skaper små forskjeller i tykkelse som gjør at den skifter farge lettere i noen områder enn andre?

Da burde vel forandringen vært der stålet strekkes mest?
Altså i hjørnene. Har mer trua på at snøen som skulle smeltes ikke var pakket godt i kjelen og at det har vært luftlommer der som
har blitt overopphetet om brenner har blitt satt på full guffe :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
7 minutter siden, Omnilite skrev:

Vann er umulig å svi i bunnen..

Nåja, det klarer vel ei jeg bodde sammen med å motbevise !

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
11 minutter siden, Tessatroll skrev:

Ser at denne tråden kan halde fram med sitt liv, interessant for dei som likar å fordjupe seg 😁 Peace out ✌️

 

Gir vi oss alt nå?
Trist mtp. at denne tråden hadde ett potensiale :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Lignende innhold

    • Av pejourdan
      Heisann!
      Skal kjøpe ny kjele til gassbrenneren, men har sett på denne som et alternativ: Skjult lenke - logg inn for å se den
      Primærbruk blir å koke vann, men ser fordelen av å kunne lage mat i karet. Ulempen er at jeg ikke kan koke kaffe.
      Vekten betyr en del, turene er for det meste helgeturer med familien.
      Noen andre ulemper med å velge kar framfor kjele?
    • Av klatreminus
      Hei,
      Vi er en familie på fem som liker å gå på småturer i fjellet. Foreløpig bruker vi et standard trangia stormkjøkken med gassbrenner. Det fungerer egentlig greit nok det, men den største gryta er 1,5 eller 2 liter. Det betyr at middagen stort sett må lages i 2 omganger. Er det noen som har en bedre løsning som faktisk funker på tur ? Vi snakker ikke avanserte middager her, ungene vil ofte f.eks. ha potetstappe og pølse. Eller et eller annet med pasta. På dagsturer på vinteren har vi jo ofte med oss bålkjeler og stekepanne, men på sommeren funker det dårlig. Spesielt i fjellet hvor det uansett vær er lite ved.
       
    • Av Bjanyg
      Noen som har tips til større gryte/kjele som passer ned i Trangia 25? 
      Har denne: Skjult lenke - logg inn for å se den
       
    • Av whistler
      Er på jakt etter en ny kjele på rundt 3 liter til snøsmelting og til matlaging når vi er flere på tur.
      Kikker litt på Primus ETA Pot og Primetech Pot, men skjønner ikke helt hva som er forskjellen. Noen som har peiling?
       
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.