Gå til innhold
Fjellfilmeren

NVEs langsiktige vinkraftplan for Norge - Urørt natur skal bli vindparker!

Anbefalte innlegg

Det er uten tvil bra det er ganske få områder som skal utredes i forhold til hvor mange steder de først la frem i lista. 

Men selv om jeg er midt mellom klimaforkjemper og naturvernforkjemper, så kan jeg ikke se fordelen fra noen av ståsiden. Det koster for mye å sette opp vindmøllene til at jeg kan tro at dette er klimavennlig. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 minutt siden, foroll skrev:

Om det er av interesse for noen, så kan følgende utdrag leses på NRK:

" Miljøpartiet de Grønne mener vindkraftutbyggingen i Norge hovedsakelig må skje til havs, og ikke på land. – For å kunne gjennomføre det grønne skiftet trenger vi noe vindkraft på land, men vi kan ikke akseptere naturødeleggelsene som NVEs rammeplan kan legge opp til, sier talsperson Arild Hermstad i MDG. SV er kritiske til at NVE har inkludert en rekke sårbare områder i planen, og vil ha utbyggingspause til den er ferdigbehandlet. Samtidig er de fornøyde med at Stølsheimen fredes. – Vi er glade for at Stølsheimen, som Miljødirektoratet gikk imot å bygge ut i, ikke er et av områdene NVE mener det kan bygges vindkraft i, sier partiets miljø- og energipolitiske talsperson Lars Haltbrekken "

Det er altså to partier som begge er skeptiske til denne storstilte raseringen av norsk natur. Noe å huske på i kommende valg.

Det er litt greit å vite også, siden det nå også er mange som forbanner «det grønne skiftet» og legger skylda på ikke minst MDG. 

Folk blir litt ensidige i slike saker men det er mer kompleks enn som så. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
8 minutter siden, ketilring skrev:

Det er liten tvil om at NVE må stoppes.

Haha enkleste løsningen 😂 stopp all produksjon av energi. Vi dør ut, men naturen består. Men jeg har egnetlig ikke sånn veldig lyst å dø helt enda. Jeg har så mye mer natur å oppleve først. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Etter å ha snakket med flere om dette de siste dagene, så er det veldig få som vet særlig mye om vindkraft. De bare tror det er en fin energikilde siden det uansett alltid vil blåse. 

Greit å faktisk ha i mente at folk generelt vet for lite. Så det er faktisk greit å dele sine bekymringer på sosiale nettverk i tillegg til å bruke sin stemmerett. 

Kunnskap til folket 🗣

(dagens parole herfra 😆

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.