Jump to content

Ortovox Bivy - erfaringer


Tor-Erik-L-77

Recommended Posts

Hei!

Har vært litt på jakt etter en slag bivy bag. Tenkte den kunne fungere enten som nødly eller rett og slett som sovepose trekk på turer hvor jeg ikke gidder å drasse med teltet. Fant ut at ortvox har en ultralight på bare 150g og en "normal" som veier litt mer men som antagelig tåler å ligge i lyng litt bedre. Er vekt bevist :) 

Noen som har erfaringer med noen av disse? Eller finnes det bedre alternativer som veier like lite som disse?

https://www.fjellsport.no/ortovox-bivy-single-safety-blue-1-person.html?___store=fjellsport_no_nb&refSrc=384529&nosto=nosto-page-product1

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Jeg har bestilt meg en bivybag med glidelås. Har ikke forsøkt akkurat denne, men har sovet en del i jerven extreme. Jervenduken puster ikke, og det blir klamt om det ikke er veldig kaldt ute. 
Derfor har jeg bestilt en bivy med stoff som puster, og myggnetting over ansiktet. Det som har plaget meg mest når jeg har sovet uten telt er insekter, spesielt flygende, som er oppe i ansiktet mitt hver gang jeg prøver å sove.

Den jeg har bestilt finnes i en utgave med glidelås over og ned langs siden, og en versjon med kun glidelås over brystet (for lettest mulig vekt). Den kan til og med lages med DCF bunn for å gjøre den enda lettere (og dyrere). Jeg bestilte L/W med glidelås nedover siden. Den er oppgitt til å veie ca 200g.

http://borahgear.com/sidebivy.html

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Tor-Erik-L-77 skrev:

Du er inne på noen gode poenger her @Prebb ! rundt 200 gram for den du linket til er slett ikke ille. Hva endte kostnaden på regnet med frakt og moms etc?

 

Tror det var 19 USD i frakt, ser det er trukket like rundt 1000kr fra kontoen. Har ikke fått den enda da den enda er "i produksjon". Ender vel kanskje på rundt 1400 totalt med mva+gebyr?
Borah gear er god på "custom work". Jeg ba om litt lengre glidelås og det var null problem, og dessuten gratis. Om du har spesielle behov ift hemper, løkker, bredde, etc så fikser de dette.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy