Gå til innhold
Barnum

Erfaring med Rottefella Move?

Anbefalte innlegg

Har ikke testet det selv men en kompis har det og han synes det fungerer fint. Dog er vel det mest at felleski fungerer fint. Har sett på systemet og det er jo ikke så mye binding flytter seg så du vil nok merke mer forskjell på føret enn på bindiingen, som du allerede har opplevd. Felleski fungerer ikke like bra på alle fører. Mulig en kan merke det litt bedre på ski som har spenn for veldig gode løpere. De har stivere ski enn vanlig folk. Se om jeg skaffer meg et par etterhvert men har på en måte nok par med ski pr nå.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå har jeg testet felleski. De var litt stivere enn normalen for vekt men det passer meg fint. Dagens føre var våt snø som ikke er så mye deformert enda. Ofte det føre jeg opplever gir dårligst glid på ski uansett klassisk, skøyting, voksmix eller klister. Hadde feste på alle posisjoner det var best på de to første. Spesielr på bakerste begynte det glippe noe i brattere bakker. Merket at gliden var dårligere i første posisjon, da kjenner man fellen subber i forkant. Mens den var best på posisjon 3 og 4 selv om forskjellene ikke var så store på dagens føre. I dag følte jeg at ski kunne enda vært litt stivere men samtidig kan jeg ikke labbe med de noe i posisjon 3 og 4. Så godt mulig de passer bra. Har hørt av flere at det er litt dårligere feste når det ikke er så vått. 

Sammenlignet med klisterski så glir de nok litt dårligere på slikt føre som idag. Mine klisterski hadde racerfart når de var nye men får mye subb av klister nå så omtrent som å stake på lim til tider. Mulig jeg veier et par kilo mer enn da de var nye uten at jeg tror det er så mye endring. Ski kan også miste litt spenn etter en del år.

Får glidteste de en dag mot andre ski uten smøring for å se hvor mye glid fellen stjeler kontra hvor tregt føret egentlig er. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da har jeg testet de litt til . Ute litt for tidlig en dag og løype var ikke frest samme dag så det var hardt og isete. Da var festet ganske så dårlig så det ble mye fiskebein. Kom opp i frest løype etterhvert. Da var det greit feste selv om det var kornete snø, i sola satt det godt. På slike isete løyper er det kun isklister med god grunning som gjelder. Godt mulig Move hadde gjort seg på klisterski også. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.