Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei! 

 

Jeg er student i Levanger og har fryktelig lyst å komme meg ut på telttur. Det er mye fin natur rundt her, og jeg har fått mange tips. Det er bare ett problem - jeg har ikke bil...

Jeg har derimot sykkel, og mulighet til å ta både buss og tog.

Så er det noen som har tips til turer som kunne latt seg gjøre? Setter pris på alle innspill!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde jeg vært deg så hadde jeg satt fast telt og det du trenger på sykkelen og brukt den i stedet for føttene. Har drømt meg skikkelig bort i vinter ved å følge han fyren her :  Skjult lenke - logg inn for å se den     Klart du kan jo parkere sykkelene også da hvis du heller vil gå... Men har fyren her han dytter sykkelene sin over alle fjell passa mellom nord Alaske og  Argentina og bruker 4-5 år.. Utrolig inspirerende! Klaart mann må starte i det små da, med det mann har ;) Jeg har selv prøvd å dytte sykkel over et lite viddefjell engang og det er ikke så ille faktisk :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skaff deg (kjøp/lån) en tilhenger til sykkelen som du reimer ryggsekken  fast i. Det finnes "varehengere", men slike med barnestol fungerer også. se feks her Skjult lenke - logg inn for å se den    Å sykle med 30kg på ryggen er ikke bare tungt, men direkte livsfarlig dersom det skjer langs trafikkert vei. Been there - done that.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ta toget til Verdal.  Så buss oppover mot Vera eller Sandvika.  

 

og så hopp av ved en passende plass.  Det er det mange av.

Endret av Blaser

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tog til Stjørdal og hoppe på buss/tog mot Meråker/Storlien. Hopp gjerne av på Storlien. Her kan du gå både nordover og sørover. Eller rett og slett ta en langtur til Levanger😃

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bodde noen år på Levanger og kommunen er full av naturperler. Jeg pleide å ta utgangspunkt i Torsbustaden, tomtvannet, vulusjøen eller Markabygda når jeg dro på tur. Jeg hadde tilgang på bil, så er usikker på hvordan kollektivtilbudet er. 

Det å sykle til Torsbustaden er overkommelig å da har du flere muligheter. 

Vil også anbefale en tur til Åsen, Ekne og Frosta. Det kan være masse flått på Frosta, jeg plukket over 50 stk på bikkja på en dagstur der. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av Tur123
   Hei,
   Jeg og søsteren min har tenkt oss på en 3-6 dagers telttur. Hun bor i Stavanger og har bil, jeg bor i Oslo uten bil og har i tillegg en hund som skal være med (kan derfor ikke ta buss, men må ta tog..) Har dere noen gode turforslag hvor det er lett for oss å møtes på midten ca? Vi er fleksible i antall dager, men er ikke så erfarne, så gjerne noe som ikke er så altfor krevende. Hunden er også 12,5 år ,så vi kommer til å ta det litt rolig
   På forhånd tusen takk for gode tips, vi venter i spenning
  • Av Borge_Oslo
   Hei!
   En kompis og jeg skal neste helg til Vrådal i Telemark. Har noen turtips til oss?
   Vi ser for oss å ha en basecamp og så legger vi inn to gode dagsturer til fots i området rundt Vrådalen. Varighet på dagsturene kan være 4-8 timer t-r, tenker jeg
   Takknemlig for alle tips!
  • Av Borge_Oslo
   Hei!
   Vurderer en helgetur i Finnskogen enten i telt og/eller hengekøye. Har noen tips om ok sted, og gjerne med bålplass... (Ja, har fått med meg bålforbud
   Takknemlig for alle tips!
  • Av knerten
   Hjelp! Bilen har streiket og min planlagte første, solo helgetur med telt må derfor replanlegges.
   Målet er bruk av offentlig transport, minst mulig transporttid, komme seg over tregrensa, ha en relativt enkel fottur, og fine campplasser. Morgenstund med utsikt er heller ikke å forakte. Avreise fra Asker etter kl. 14 på fredag. Hjem igjen på søndag.
   Håper på gode tips!
  • Av rayun
   Det er ikke tvingende nødvendig å planlegge mye for å sykle en tur til Bergen. Men for egen del har jeg stor glede av både planlegging og forberedelser i forkant av turene jeg tar. Det spiller ingen rolle om turen går på beina, eller som her, på sykkel. Forberedelsene kan gå på utstyr, mat, reiserute og kanskje er det greit med litt trening også, før man legger i vei. 
   Jeg koser meg og bruker relativt mye tid på dette og når ting ikke går som planlagt setter det noen følelser i sving. Det er ingen skam å snu, heter det, men det er neimen ikke artig å gi seg heller. Det er selvfølgelig en lettelse når et problem kan løses, men likevel føler jeg på litt av den nederlagsfølelsen ved å ikke komme i mål. 
   Det er mye lettere å dele sine vellykkede turer med andre, men innimellom har vel de fleste av oss opplevd at det kan butte i mot noen ganger. 
   Etter en del fram og tilbake har jeg kommet til at jeg skal dele mine forsøk på å nå Bergen. Det er tross alt en del av turopplevelsen, om enn ikke den hyggeligste. 
   Så her kommer nok en Skjult lenke - logg inn for å se den fra meg.
    
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.